Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet (itt) mindenki ilyen biztos abban, hogy a párja nem csalja meg, ha elmegy egyedül bulizni?
Az egyik előző kérdésnél szegény kérdezőt szrrá oltották, mert féltékeny. Komolyan mindenki vakon megbízik a partnerében? Vagy akik nyugodt szívvel elengedik a párjukat, ugyanúgy ők is flörtölgetnek bulikban, egy kis tapi és csók is belefér, és utána az alkoholra lehet fogni?
Össze se tudom számolni, hány "részeg voltam bocs" típusú megcsalásnak voltam szem- és fültanúja. Diszkóba és buliba olyanok járnak egyedül, akik ismerkedni és flörtölni akarnak. Különben mi értelme?
Szóval aki ennyire vakon bízik a párjában, az mi alapján teszi? A ti pasitok/barátnőtök nem ember? Mert ennek szerintem semmi köze a gerinctelenséghez vagy ahhoz, ki mennyire korrekt. A részegen buliban megcsalós sztorik bárkivel előfordulhatnak, aki emberből van.
Huh, ahhoz a kérdéshez én is írtam, kb ugyanezt, amit te. Baromira érdekelt, hogy ha ennyire fenemód megbízik mindenki a másikban, akkor ki az a rengeteg férfi, aki csalja a párját.
Igazából akárhányszor engedtem el úgymond buliba exeket, az egyik megcsalt, a másik füvezett (nem is jönnék össze olyannal, aki csinálja) - plusz hazudott róla kb egy évig a pofámba, másnak meg tök betegen jött hozzám, azt kamuzta, hogy előző éjjel szarul volt és hányt, közben meg emiatt volt "beteg"... szánalmas. Annyi változott, hogy a mostani párom értelmes, nem akar menni nélkülem sehova, ha meg igen, az sem olyan hely, nem rejtegeti a telefonját, egyszerűen semmi. Szerencsém van vele, ugyanezt a véleményt osztja, amit leírtál, valami nagyon nem stimmel manapság. Túl sok lehetőség van a megcsalásra és nem is sokan akarnak ellenállni.
Kistaknyos korunk óta ismerem, tisztában vagyok vele, hogy mi fér bele az értékrendjébe, és mi nem. Sok-sok éve voltunk bizalmas barátok, mikor szerelemmé alakult a dolog, addigra már ismertem, mint a tenyerem. Kiben bízzak, ha nem benne? :)
"Diszkóba és buliba olyanok járnak egyedül, akik ismerkedni és flörtölni akarnak. Különben mi értelme?"
Hehh? Voltam bulizni nem egyszer, még mikor szingli voltam, sose akartam se ismerkedni, se flörtölni. Bulizni akartam. Tudod, azt, amire vannak azok a helyek. :)
Egyébként nincs igazad, az alkohol még mindig nem varázsszer, ami addig nem létező gondolatokat ültet az agyadba. :) Csak a gátlásokat oldja, szóval részegen az csalja meg a párját, aki alapból is gerinctelen, csak visszafogja magát.
Én vakon megbízom benne. Nem adott rá eddig okot, sőt. Fordítva szintén így van, rohadtul nem vagyok az a típus, aki azért engedi el, mert nekem beleférni saját részről a tapi, csóki-móki. Nem is szokásom magam részegre inni buliban, párom sem az a típus (én többet szoktam inni, mint ő).
De tudom, hogy 100%-ig biztos nem lehetek benne. Ha megtörténik, hát rossz emberben bíztam. Előfordul.
Inkább legyen ez, minthogy betegesen féltékenykedjek 24/7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!