Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akik rájöttek hogy csalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik rájöttek hogy csalja őket a párjuk - hogyan bírtam ki amíg nem dobom?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk együtt a barátommal. Tegnap kiderült, hogy rajtam kívül 3 másik lánnyal csal (úgy maradt a facebookja). Nem tudja, hogy tudom. Pedig látszólag boldog velem és azt mondja szeret.

Perpill nem tudok szakítani, mert nincs pénzem és nincs hova mennem. Pár hónapot még ki kell bírjak, aztán kuka. Na de addig hogy bírjam ki? Nagyon fáj, hogy túlórázik és tudom hogy az egyik kolléganőjét dugja.

2018. júl. 3. 13:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
45%

Hát nagyon sajnállak, 8 év után eléggé fájhat, hogy megcsal a párod. Ezt sosem fogom megérteni, hogy mire jó.

Akkor legalább lépne ki a kapcsolatból, és menne a másikhoz.

Csak érdeklődően kérdem, hogy hogy álltál a szexuális életetekhez, hányszor szexeltetek pl, lehet ő keveselte; de ettől nem lesz normális amit csinál.

2018. júl. 3. 14:03
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Tehát a lakhatásért cserébe színlelsz? Ebbe bele lehet roppanni, csak szólok. Próbáld meg a pasid bevonása nélkül megoldanod minél gyorsabban, akár egyelőre ideiglenesen is, hogy legyen hova menned.
2018. júl. 3. 14:04
 3/17 anonim ***** válasza:
megoldani
2018. júl. 3. 14:04
 4/17 A kérdező kommentje:

Hát nem nagyon volt szex, de ő sem úgy bánt velem, hogy megkívánjam... leülni se akart megbeszélni, ha baj volt.

Muszáj vagyok maradni, addig gyűjtők pénzt meg keresek lakást és amint lehet szakítok.

Csak addig ki kell bírjam valahogy.... nagyon fáj, de ő is ideges mert látja rajtam, hogy “sejtem”.

2018. júl. 3. 14:10
 5/17 A kérdező kommentje:
Ráadásul 3 nagyon csúnya kolléganőjével csal...
2018. júl. 3. 14:11
 6/17 anonim ***** válasza:
75%

Gondolom csak azok hajlandóak hozzá nyúlni, de amúgy ez a nők részéről is gusztustalan. Miért ilyen hülye a sok pitcsa? Azt hiszik, hogy majd őket jobban szeretné?

Undorítóak az ilyenek.

2018. júl. 3. 14:12
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Se szülők se rokonok se egy barát ahová mehetnél kis időre? Még egy kanapén is jobb lenne mint ott.
2018. júl. 3. 14:26
 8/17 anonim ***** válasza:
Nekem vissza se írt, privátban én is mondtam a szülőket.
2018. júl. 3. 14:33
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nincs senkid akihez mehetnél?

Vagy annyi pénzed, hogy egy szobácskát kibérelj?

2018. júl. 3. 14:59
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem maradnék ott. Keresnék egy rokont, barátot, akihez átmenetileg mehetek.

Egy percet sem lennék képes egy ágyba feküdni azzal az emberrel, aki ekkora fájdalmat okoz és kijátszik a hátam mögött. Főleg nem azt színlelve hogy nem tudok semmit...

2018. júl. 3. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!