Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akiket megcsaltak, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket megcsaltak, hogyan tudnak megbízni bárki másban?

Figyelt kérdés

Most derült ki, hogy a barátom megcsalt, a kifogása, hogy részeg volt. Állítólag nem feküdt le a lánnyal, de miután ki volt szívva a nyaka, nem mondanám ezt egy kósza csóknak, nem tudok neki megbocsátani.

Sosem hittem volna, hogy egyszer majd engem is megcsal valaki, mindent megadtam neki az ágyban, nem lógtam a nyakán, nem hisztiztem mindenen, nem csaltam meg, hiába próbálkozik be rengeteg pasi, nekem csak ő számított. Ezek után hogyan tudnék megbízni bármelyik férfiban? Ugye idővel jobb lesz?

19/L

2018. jún. 18. 19:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kb 2,5 éve csalt meg az exem azóta nem tudok pasikban párkapcsolati szinten bízni bennük.
2018. jún. 18. 22:01
 12/12 anonim ***** válasza:
A pia nem mentség semmire! Idővel biztos hogy jobb lesz. Adj magadnak időt, ne menj bele egy ideig semmilyen kapcsolatokba vagy egyéjszakásokba, megbánnád. Szakíts meg vele minden kapcsolat, foglald el magad. Nem minden fiút a farka vezérel! :)
2018. jún. 18. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!