Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, férfiak! Az alábbiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, férfiak! Az alábbiak közül kiknek mondanátok el hogy megcsalta a párja?

Figyelt kérdés

a) legjobb barát/barátnő

b) egy haver/barátnő

c) egy ismerős

d) testvér, szülő

e) feleséged/férjed/pasid/csajod

(igen, ekkor TE csaltad meg)

Csak kíváncsi vagyok, mert sokan azzal jönnek, jobb nem beleártani magad... Én személy szerint a fenti listáról mindnek elmondanám, ha tudnám hogy megcsalta a párja, mivel ezt így érzem helyesnek, tisztességesnek.

Az sem érdekel, ha emiatt én leszek a rossz hírt hozó szemét. Inkább, mint hogy tényleg szemét legyek, mert hagyom hazugságban élni.

Akkora düh lenne bennem, ha mondjuk bárki ezt velem tenné meg, hogy tudta, de nem mondta...

Talán még az e)-vel lenne a legtöbb problémám, akkor elmondani. :/

2018. jún. 8. 22:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10# Tehát jót teszel azzal akit utálsz, de akit kedvelsz, azt hagyod átverésben élni.

A kutyabőrös válaszolónak üzenem, nem én értékeltem le a válaszát.

2018. jún. 9. 14:22
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

10-es vagyok.

Figyelj sok olyat ismertem/ismerek ahol mindkét fél hibás és volt is már megcsalás, és mindannyian teszik a szépet a jót a tökéletes családot.

Inkább azt mondanám, hogy van néhány annyira undorító , képmutató ember, párkapcsolat házasság, ahol nem az egyik félnek mondanám el....

HANEM mindenki másnak a környezetükbe, akik azt hiszik, hogy milyen tüneményes mindegyik, milyen tökéletes feleség és anya vagy férj és apa, vagy csak egyszerűen egy tökéletes pár.

Hogy lássák az emberek milyen undorítóak is egyesek.

2018. jún. 9. 15:32
 13/16 anonim ***** válasza:
26%
Csak és kizárólag a tesómnak mondanám el. A többi nem rám tartozik.
2018. jún. 9. 18:03
 14/16 anonim ***** válasza:
83%

Ha biztos vagyok benne: csak az igazán közeli emberekhez, a többi úgy se hinne nekem, még nincs igazán közöm se hozzá.

a,d,e

Szívem szerint egy szimpla havernak is elmondanám, hogy ne legyen együtt egy undorító emberrel, de úgy se nagyon hinné el, hisz sokkal jobban szeret(het)i a párját.

2018. jún. 9. 20:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Bárkinek, kivéve e, mert olyan nem történne (eleve nem értem, mire jó a megcsalás)

Nem tudnék nyugodtan aludni úgy, hogy tudom, hogy az egyik kedves ismerősöm egy selejt emberi hulladékkal van együtt, és én nem teszek semmit ez ellen.

2018. jún. 11. 13:31
 16/16 anonim ***** válasza:

A nővéremnek valaki "megsúgta" hogy a férje mással randizik.

Iszonyú balhé, a sógor repült.

A nővérem azóta egy búbánatos, szikkadozó öreglány lett.

Mint utólag kiderült: nem volt komoly az ügy, de már visszafordíthatatlan.

Pedig addig jól éltek.

Soha nem mondanám el senkinek, mert nem tartottam gyertyát, és nem az én feladatom más életének a befolyásolása! Már pedig egy ilyen "jóindulatú" beavatkozás hatalmas lavinákat indíthat el!

2018. jún. 11. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!