Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt, aki büszke arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt, aki büszke arra, hogy megcsalta a párját? Növelte az egódat, sikernek könyvelted el?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 28. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:
10%

Ki ne könyvelné el sikernek, ha mondjuk az utcráról felszed egy nőt és aznap este meg is dugja?

Tudom, tudom... mindjárt megjelennek az erkölcscsőszök az "erre vagy büszke?" provokatív kérdésekkel.

Nos, igen, erre lehet büszkének lenni.

A pasik többsége ugyanis csak csorgatja a nyálát, ha meglát egy szép nőt, de megszólítani nem meri. Más meg keféli a barátnőjét, és aktívan dugja a bombázókat is.

Ez bizony büszkeség, és sokkal jobban eladható a világban, mint az unalmas, sablonos "jajdeszeretemacsajomat" jó fiús viselkedés.

2018. ápr. 28. 12:46
 2/4 anonim ***** válasza:
31%
Én inkább azt sajnálom, hogy nem csaltam meg amikor adva volt minden lehetőség.
2018. ápr. 28. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:
91%

Mi olyan nagy büszkeség a megcsalásban? Azt még megérteném, hogy valaki arra büszke, hogy hetente +10 lányt dönt meg, alkalmi kapcsolatok hosszú láncolatán vonul végig, nem komolyodik le senki mellett.

Ha sikerérzetet akarsz, ehhez minek hazudni? Úgy is lehet több vasat tartani a tűzben, hogy nem játszod meg az eszed, hogy te “szerelmes vagy”. Te nem a megdöntött nők számára vagy büszke, hanem arra, hogy becsaptál valakit és megbántottad. Gratulálok az értékrendedhez.

2018. ápr. 28. 13:05
 4/4 anonim ***** válasza:
40%

Hát ha egy nő csalja meg a férjét az nem nagy szám, mivel a nőknek minden újjára száz férfi jut. Viszont ha egy átlag férjnek összejön egy numera egy külsőssel, na az már BINGÓ!

Sajnos nekem is voltak már ziccereim, de SAJNOS nem léptem a tettek mezejére. Ha visszatekerhetném az időt, az összeset megdönteném, sőt, ha ezután halvány remény is lenne egy jó szexre, gondolkodás nélkül megtenném!!! Egy házas férfi.

U.i.: Azt hiszem, azt a sok xart amit lenyeltem a feleségemtől idáig, ha naponta életem végéig idegen nőket kefélnék sem tudnám egálba hozni a meccset.

Szóval igen, marhára büszke lennék és ELÉGEDETT, egy kis revans lenne a házasságomba fektetett felesleges érzelmeimért, időmért, energiámért, reményeimért.

2018. ápr. 28. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!