Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, férfiak! Az alábbiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, férfiak! Az alábbiak közül kiknek mondanátok el hogy megcsalta a párja?

Figyelt kérdés

a) legjobb barát/barátnő

b) egy haver/barátnő

c) egy ismerős

d) testvér, szülő

e) feleséged/férjed/pasid/csajod

(igen, ekkor TE csaltad meg)

Csak kíváncsi vagyok, mert sokan azzal jönnek, jobb nem beleártani magad... Én személy szerint a fenti listáról mindnek elmondanám, ha tudnám hogy megcsalta a párja, mivel ezt így érzem helyesnek, tisztességesnek.

Az sem érdekel, ha emiatt én leszek a rossz hírt hozó szemét. Inkább, mint hogy tényleg szemét legyek, mert hagyom hazugságban élni.

Akkora düh lenne bennem, ha mondjuk bárki ezt velem tenné meg, hogy tudta, de nem mondta...

Talán még az e)-vel lenne a legtöbb problémám, akkor elmondani. :/

2018. jún. 8. 22:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
14%

mivel nem vagyok pletykafészek,nem mondám el senkinek se.

semmi közöm hozzá.

eleve nincsen bennem ez a mindenáron megbeszéljük ösztön.

én tudom és kész.

2018. jún. 8. 22:35
 2/16 anonim ***** válasza:
4%

Senkinek!

Amíg nem vagyok meggyőződve a valóságról, addig hülyeségekkel nem traktálok senkit!

Nem fogok az erkölcs-csősz pletykás vén szatyrok szintjére lesüllyedni!

2018. jún. 8. 22:38
 3/16 anonim ***** válasza:
67%

Én eddig egy esetben nem mondtam csak el, mikor exem csalta az aktuális nőjét (nem velem, de volt olyan idióta, hogy elmondja). Nem voltunk a lánnyal olyan kapcsolatban, hogy ebbe beleártsam magam, hiszem idegenek voltunk egymásnak, ráadásul excsaj is voltam akkor a szemében. Azóta összebarátkoztunk, és szakítottak is exemmel, így már tárgytalan is a dolog. Sejtései vannak, mivel az érintett lánytól hallott dolgokat. Najó, több, mint sejtés, de már lényegtelen. Ha akkor is együtt lettek volna, mikor barátok lettünk, elmondtam volna. De most már feleslegesnek érezném feszegetni a témát. Lezárta, túl van rajta.

Ha valamilyen szinten érintett voltam (közeli barát, vagy letagadta a kapcsolatot, de kiderült idővel), akkor mindig elmondtam. Kaptam hideget, meleget, de most is így cselekednék. Exemmel csak a fejével próbáltam beszélni, hogy ő valljon, vagy minimum hagyja abba. És hasonló helyzetben ugyanúgy nem avatkoznék bele jobban. Páromat pedig soha nem csalnám meg, így az utolsó ponttól nem kell tartanom.

2018. jún. 8. 22:43
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
De jó, hogy nem ismerlek, kérdező!
2018. jún. 8. 22:44
 5/16 anonim ***** válasza:
24%
Miből gondolod, hogy csalja és nem nyitott kapcsolatban élnek?
2018. jún. 8. 22:47
 6/16 anonim ***** válasza:
74%
a b d
2018. jún. 8. 22:50
 7/16 anonim ***** válasza:
61%
A,b,c,d Az e eset pedig nem létezik,mert kutyabőrös kék vérü vagyok!
2018. jún. 8. 23:27
 8/16 anonim ***** válasza:
17%
Megcsalást, ha végig nézném az aktust, akkor sem soha senkinek.
2018. jún. 8. 23:31
 9/16 anonim ***** válasza:
75%
Mindnek elmondanám. Az utolsó meg nem jellemző rám. Ha pedig kacsingatnék vagy rossz lenne a kapcsolatom előbb véget vetnék neki.
2018. jún. 8. 23:52
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

Csak azt akit szívből utálok.

Annak rögtön elmondanám.

2018. jún. 9. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!