Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan aki megcsalta a párját és nem szakítás lett a vége? Megcsaltátok újra?
Kutyabol nem lesz szalonna.
Szoval.....lasd be....te is tudod mi lenne a vege ha ujra megprobalnatok.
Kár erőltetni, ami nem megy. Annyi idő alatt, amennyi időt most még ki fogtok húzni a következő félrelépésig, akár uj életet is kezdhetnél.
De ha a làbtörl létet választod, az is szíved joga.
Hát ez egy elég kényes dolog. 20 éveim elején megcsaltam a párom egy elég görbe estén, nem sok mindenre emlékeztem, de egy ismeretlen nő mellett ébredtem. Először nem tudtam hova rakni a dolgot, a nővel is beszéltem néhány szót, majd összeszedtem magam és felhívtam a párom. Nagyon ideges lett, jól le....tt, nem mentegetőztem, bocsánatot kértem tőle és megbeszéltük mikor mehetek a cuccaimért. Nem ő rúgott ki, hanem én kezdeményeztem a szakítást. Amikor személyesen találkoztunk, akkor marasztalt, volt nagy sírás, de nem balhézott, elbúcsúztunk. Kb fél évet voltunk külön, nem is beszéltünk egymással, aztán egyik törzshelyünkön összetalálkoztunk és utána még 1,5 évet együtt voltunk. A vége az lett, hogy bepasizott és akire "lecserélt" azzal össze is házasodott.
Meg tudtuk beszélni a dolgot, mai napig jóban vagyunk.
Kérdezőnek annyit tudnék javasolni, hogy hagyjatok egy kis szünetet magatoknak, ne legyen azonnal folytatás. Ne akarja kijavítani a hibát a hűtlen fél, mert ez általában nem használ egy kapcsolatnak, a harmóniát kell helyreállítani és nem olyan magatartással győzködni a másik felet ami soha nem volt jellemző ránk. A színészkedés rövid távon hatásos lehet, de ez csak időhúzásra jó.
Az a nagy kérdés, hogy tudsz-e benne újra bízni?
Ha nem, akkor hagyd el, egyébként szerintem érdemes megpróbálni.
Akkor lesztek egálban , ha kiegyenlítesz.
HA ő ezt nem tartja korrektnek, akkor te miért adsz neki esélyt?
Ha okés a dolog és te is megcsalhatod őt, akkor kezdhetitek újra a közös életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!