Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan aki megcsalta a párját és nem szakítás lett a vége? Megcsaltátok újra?
#3: te beteg vagy?
Soha senkinek nem mondanam meg a jelszavam.
Raadasul szerinted mire mesz azzal, hogy kutakodsz? Csak ovatosabb lesz, es mindent torol maga utan.
Én jelenleg más nőhöz járok, de semmi extra. Az asszony frigid, ha a csillagot lehozom az égről akkor sem hajlandó a szexualitás oltárán áldozni. Mit tehetnék mást? Ja, amúgy példás családapa és férj vagyok, még mielőtt valaki leszólna.
Azokat a férfiakat viszont mélyen megvetem, akiknek a s*gge van kinyalva otthon, de mégis eljárnak máshoz.
Fogadkozik...Mi mást tenne. Aztán ahogy az egyik kommentelő írta, jön egy új nő, jönnek a szürke hétköznapok és máris borul az egész. Ez van, üdv. a valóságban.
Nézd, kevés dolog rosszabb annál, mint mikor akit szeretünk elárul, megaláz. Ezért ő volt a felelős. De azért már te, hogy ezt megbocsátottad neki esélyt adva arra, hogy később újra megtegye. Ilyen az emberi természet. Valószínüleg betojt, hogy kezdhet mindent előröl, ha váltok. Ez akkor miért nem volt fontos neki, mikor mással bújt össze? A te életed, a te döntésed. Én a helyedben keresnék magam mellé egy olyan társat, aki nem csak szavakkal szeret, hanem a tetteiben is megmutatkozik. Így is tettem, én váltam. Rá fél évre megismerkedtem a mostani párommal, akivel boldogabb vagyok mint valaha! Próbálkoztam én is a megbocsátással, de nem ment, onnantól se bizalmam, se gusztusom nem volt hozzá. 4 hónap múlva beadtam a válópert.
Ismét annak a hölgynek a kérdése aki az igazság bajnoka akar lenni, nem számít mások története vagy véleménye mert ő úgyis tudja a tutit.
Nem dönthetünk helyetted, vállald fel a következményeit a döntésednek és döntsél. Te nem az vagy akit bárki közülünk megcsalt. Értsd meg, nincs recept. Lehet, hogy neked nem válik be az ami másnak igen vagy fordítva.
Dönts és vállald a következményeit és ne vitáz mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!