Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz ra valakit, hogy ilyet mondjon?
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Ilyenkor a legjobb segítség, ha lefoglalod, hogy gyorsabban teljen az idő, és segítesz neki jól érezni magát szingliként. Séták, filmnézés, strandolás, ingyenes nyári programok, csajos délutánok hajcsavaróval és körömlakkal.
Ő meg majd keres párt, ha túllépett a gyászon, feldolgozta, és nem egy pótlékot keres a férje helyére.
Amúgy az érzései viszik rá. Itt tart, így tudja elképzelni magát.
Kiakadás helyett egészen más út az elfogadás.
Ha a barátnőd szeretne ezen változtatni akkor menjen és beszélgessen egy pszichológussal.
nekem egy 8 éves kapcsolatomnak lett vége megcsalással. bármit megtettem volna, hogy visszajöjjön hozzám, de nem kellettem neki, még el sem költöztem teljesen, a másik nő már oda cuccolt.
azt hittem bele pusztulok. kb.2 év telt el, amikor úgy éreztem hogy mostmár nemet tudnék neki mondani. de az a 2 év maga volt a pokol. nem aludtam (ez azóta is nagyon rendszertelen) lefogytam 20 kilót, úgy néztem ki mint egy élő halott, a szemeim kisírva, arcom megnyúlva...ezek azóta elmúltak persze, de 2 évem így telt el.
a barátnők a nyakamon lógtak mindig, pedig nekem magányra volt szükségem, amikor nem dolgoztam, minden percben ezt gyászoltam, tényleg szörnyű volt. hiába kerítettek nekem pasit, nem kellett, se buli, se pizzázás, se semmi, csak én meg a nyomorom. kb 3 év telt el, amikor már tényleg rendbejöttem testileg, lelkileg talán soha nem fogok. hagyd, hagy gyászolja, dolgozza fel ami történt, ezt csak ő tudja rendezni egyedül magával, az meg hogy mennyi idő ez, a jó isten se tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!