Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondhat ilyet egy feleség?
A barátom a felesége mobilján egy olyan üzenetet olvasott,amiben azt írja egy férfi ismerősének,hogy "már csak a gyerekek miatt vagyok a férjemmel".
A barátom azt mondta,hogy egy veszekedésük után látta ezt az üzit és szerinte nem jelent semmit,csak pillanatnyi mérgében írhatta a felesége,bár azon nagyon meglepődött,hogy ilyen bizalmas viszonyban van a férfivel.
Szerintem ilyet csak akkor mond valaki,ha tudatni akarja ,hogy szabad préda.Más férfi mit szólna,ha neki ilyet mondana egy két gyermekes anyuka?
"Szerintem ilyet csak akkor mond valaki,ha tudatni akarja ,hogy szabad préda."
Ez egyáltalán nem igaz. Eldobom az agyam, hogy egyesek mindenbe azt látják bele, hogy éppen velük akar dugni az illető.
Egyszerűen csak egy ismerősével, barátjával közölte a tényeket egy beszélgetés közben, vagy csak egy hirtelen felindulásból tett kijelentés volt.
Ha valaki a párkapcsolati problémáiról beszél, nem azért teszi, mert a másikkal le akar feküdni.
Te a pasi szeretoje vagy? :-)
Mert elegge ugy tunik mintha no lennel....
"A baratom felesege..." hm
Köszönjük 76% a kortesbeszédet.
Elég egyértelmű, hogy honnan fúj a szél.
A feleség valszeg jóban van, vagy jóban szeretne lenni ezzel a férfival.
" gyerekek miatt vagyunk együtt,"
Szerintem a férjnek is baja van, lépne, de nincs hova. Ha fizeti a gyerektartást, rosszabbul jár...
A barátom szerint tökéletes a házasságuk,szerintem is jó apa és férj,sokat tesz a kapcsolatért,ezért lepődött meg ezen a kijelentésen.
Szerintem is azért mondhatott ilyet a nő,mert szeretné,ha futna utána a pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!