Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért mondhat ilyet egy feleség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondhat ilyet egy feleség?

Figyelt kérdés

A barátom a felesége mobilján egy olyan üzenetet olvasott,amiben azt írja egy férfi ismerősének,hogy "már csak a gyerekek miatt vagyok a férjemmel".

A barátom azt mondta,hogy egy veszekedésük után látta ezt az üzit és szerinte nem jelent semmit,csak pillanatnyi mérgében írhatta a felesége,bár azon nagyon meglepődött,hogy ilyen bizalmas viszonyban van a férfivel.

Szerintem ilyet csak akkor mond valaki,ha tudatni akarja ,hogy szabad préda.Más férfi mit szólna,ha neki ilyet mondana egy két gyermekes anyuka?

2017. dec. 20. 22:21
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

"Szerintem ilyet csak akkor mond valaki,ha tudatni akarja ,hogy szabad préda."

Ez egyáltalán nem igaz. Eldobom az agyam, hogy egyesek mindenbe azt látják bele, hogy éppen velük akar dugni az illető.

Egyszerűen csak egy ismerősével, barátjával közölte a tényeket egy beszélgetés közben, vagy csak egy hirtelen felindulásból tett kijelentés volt.

Ha valaki a párkapcsolati problémáiról beszél, nem azért teszi, mert a másikkal le akar feküdni.

2017. dec. 20. 22:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni,hogy pár hete ismeri a férfit,tehát nem egy régi barátról van szó.
2017. dec. 20. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
57%

Te a pasi szeretoje vagy? :-)

Mert elegge ugy tunik mintha no lennel....

"A baratom felesege..." hm

2017. dec. 20. 23:01
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
Sokszor idegennel konnyebb beszelni.
2017. dec. 20. 23:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Hányan vannak így... ha a gyetejek kicsik még egy jó darabig együtt is lesznek...
2017. dec. 20. 23:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Köszönjük 76% a kortesbeszédet.

Elég egyértelmű, hogy honnan fúj a szél.

A feleség valszeg jóban van, vagy jóban szeretne lenni ezzel a férfival.

2017. dec. 21. 06:38
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
A kétgyermekes anyukának viszket odalent, de ezt így nyilván nem hozhatja a fickó tudtára... úgy viszont igen, hogy "már csak a gyerekek miatt vagyunk együtt, azaz szabad a pálya nálam, szívesen megmárthatod bennem azt, amid van".
2017. dec. 21. 08:36
 8/9 anonim ***** válasza:

" gyerekek miatt vagyunk együtt,"

Szerintem a férjnek is baja van, lépne, de nincs hova. Ha fizeti a gyerektartást, rosszabbul jár...

2017. dec. 21. 17:56
 9/9 A kérdező kommentje:

A barátom szerint tökéletes a házasságuk,szerintem is jó apa és férj,sokat tesz a kapcsolatért,ezért lepődött meg ezen a kijelentésen.

Szerintem is azért mondhatott ilyet a nő,mert szeretné,ha futna utána a pasi.

2017. dec. 21. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!