Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig a feleség nyer egy hármas felállásban, ahol szerető van a férfi részéről?
Váláskor mindig a feleség kapja a gyerekeket, az ingatlant és a gyerektartást, csak így kezdetnek, minimum.
Igen, mindig a feleség nyer.
Persze csak akkor, ha kiderül a dolog! És hidd el, bőven tudok olyat, ahol nem derült ki végül, hogy a férj megcsalt.
Így eleve nem "nyer" senki....
Valaki kárpótolva' lesz...-de hatalmas nyertesek csak tiszta kapcsolatokból születnek.
Egy olyan 3-ast ismerek ahol a fiatalabb nő lett új feleség,-de tíz év múlva ő is "öreg" -lett a pasinak.
Illetve több olyat ahol együtt vannak de nem lett házasság és pár megbocsájtó feleséget is.....
3:
Az a baj, hogy a gyerektartás legtöbbször több, mint a gyerek eltartásának költségének a FELE, tehát amiről szólna a gyerektartás.
Gyerektartás akkora, hogy a nő az új párjával abból tud nyaralni menni. Én ilyet láttam (és senki nem beszélt arról, hogy a válás megcsalós férj miatt volt)
Nem tudom hogy honnan szedik az infót a hozzászólók, de hogy nem Magyarországon élnek az biztos.
Szóval:
Minegy ki csalt meg kit vagy hogy kinek a hibájából válnak a níróság nem szubjektíven dönt hanem mindenre jogszanály van, amire nincs ott a szokásjog.
Vagyontárgyak: ami a házasság előtt már megvolt vagy a házasság alatt személyes ajándék az soha nem lesz közös, az magánvagyonnak számít. Közös csak a házasság vagy éllettási kapcsolat alatt szerzett vagyon lesz.
Gyermektartás:
Az eltartó jövedelmének 15-25%-a gyerekenként de maximum 50%. Ettől extrém esetben el lehet térni, de általában nem haladja meg a gyermek tényleges reális igényeit. (Én egyedül nevelem a fiam, kb 70e-100e Ft havi szinten)
Gyermekelhelyezés: Álatlában a nő kapja, kivéve ha lemond, vagy olyan életvitelt folytat ami a gyerek normális testi lelki fejlődédét veszélyezteti Pld drogos, piás, kutizán, pszichésen beteg
összességében: egy váláson mindenki veszít, de legfőképp a gyerek mert nem lesz normális a pszichés fejlődése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!