Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért mondanak a nők vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondanak a nők vagy a férfiak ilyet?

Figyelt kérdés

Miután megcsalták a párjukat,és azt mondják nekik,hogy:"Nem jelentett nekem a másik semmit sem,meg ilyeneket,hogy :"Az csak szex volt".

Kérdem én,miért kéne ez érdekelje a megcsalt félt?

Nem történt velem ilyen,csak érdekel,miért kell ilyen sablonos szövegeket nyomni.

2017. okt. 21. 17:54
 1/9 Heart of Darkness ***** válasza:
89%
Mentegetőzés.. Felőlem akár azt is mondhatná, hogy másik bolygón történt. A megcsalás az megcsalás. Ez van.
2017. okt. 21. 17:59
 2/9 anonim ***** válasza:
28%
Talán azért mondja, mert úgy gondolja. A megcsalás mindenképpen rossz, de mégsem mindegy, hogy az aktus egy több hónap során fejlődött szerelem beteljesedése volt, vagy egy gyors menet a szórakozóhely vécéjében néhány pohár pia után.
2017. okt. 21. 18:00
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Azért mondják, mert azt hiszik a másik így könnyebben túllép rajta, jobban elnézi nekik.Ha valóban elnézi, az esetek nagy részében vérszemet kap a csaló fél és folytatja a tevékenységét, ezúttal óvatosabban.

És nem, nem kell, hogy érdekeljen.Őt sem érdekelte, amikor félrekefélt.A tetteknek következménye van, viselje el, ha nem bírt a nemi szervével.

2017. okt. 21. 18:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem akarják vállalni a felelősséget.
2017. okt. 21. 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Mert érzelmileg nem kötődött hozzá, csak szexuálisan érdekelte.

Attól, hogy nem bocsájtja meg a másik, még van a 2 között 1-2 fokozat.

Attól, hogy nem bocsátanék meg egy sima félredugást sem pl, mert pl nem tisztel akkor sem, az, hogy 1 évig folyamatosan csal valakivel, akibe bele is szeretett megint más.

Csak a hülye nem érzi a különbséget..

Igen, a másik is fáj, de egyik még jobba, mint a másik.

2017. okt. 21. 19:18
 6/9 anonim ***** válasza:
3%
Azért, mert a férfiaknak a szex nem jelent többet a szexnél. Olyan, mintha megkívánnék egy szelet pizzát, ahhoz tudnám hasonlítani. Csak a nők kötik a szexet érzelmekhez (többnyire).
2017. okt. 21. 19:33
 7/9 A kérdező kommentje:

Utolsó,ez egy méretes .azság.Legalábbis szerintem.

Ilyen nincs,Ha valakit szeretek,akkor nem csalom meg.

Azt remélem te sem hiszed el komoylan,hogy a férfiak a szexet,csakis annak tekintik ami,érzelemmentes szexuális aktus.

Ez hülyeség.

Az én vélemény az,hogy a világon többségben vannak azok a férfiak és nők akiknek nem megy a szex érzelmek nélkül.

Ha mást kívánsz meg,az meg régen rossz,mert az azt jelenti,hogy a másikat nem szereted.

Néha úgy érzem,egyes emberek sosem szerettek még.

Én amúgy jobban preferálom az egyéjszakás kalandokat a párkapcsolatok helyett,de főleg a te hozzászólásodban kifejettetek miatt is.

Ne hasonlítsuk a szexet a pizza evéshez,mert az evés létszükséglet a szex meg nem.

Ha egy évig nem szexelnél,élnél,ha egy évig nem ennél,akkor nyilván nem.

Nem vagyunk primitív ösztönlények.

Képesek vagyunk gondolkodni,mérlegelni,dönteni.

Tisztában vagyunk avval,hogy minden egyes cselekedetünknek lesz valamilyen formában következménye.

Én egy rettentően szenvedélyes ember vagyok,romantikus,álmodozó,az a típus,aki tiszta szívből tud szeretni.

Ma kijelentem,ha valakit szeretek,akkor nem csalom meg 10 vagy akár 20 év múlva is.

Hogy honnan tudom?

Szerencsés ember vagyok,ismerem magam.

Tudom azt,hogy már egész kicsi korom óta szilárdan ismerem a jellememet.

A jellemfejlődés pedig nem azt jelenti,hogy majd 20 év múlva bele..arok az elveimbe és megcsalom azt,akit szeretek.

Azért azt biztosan tudom,hogy nem lennék a barátnőd.

Néha,de tényleg csak néha felmerül bennem,hogy mi van,ha ez a világ kezd elkorcsosulni?

Mi van,ha néhány ember tényleg primitív ösztönlény,aki akárkin átgázol,csakhogy megkaphassa amit akar.

Nem vagyok én erkölcsileg feddhetetlen,én is tettem eddigi életem során sok rosszat,ugyanakkor tudatosan sosem törtem ember szívét össze,vagy bántottam valakit.

A férfiakról divat lett olyan felméréseket és kutatásokat csinálni,amik azt igazolják,hogy a férfieknél genetikailag van kódolva a megcsalás meg a szex különválasztása az érzelmektől.

Abban szinte biztos vagyok,hogy ezeket a teszteket olyan tudósok kutatják,akik maguk is gátlás nélkül gyakorolják a párkapcsolaton túli alkalmi viszonyokat.

Én nős vagy barátnős pasival sosem kavartam még.Sosem!

Azt azért még megírhatnád,hogy szerinted mi nők valóban

annyira különbözünk érzelmeinkben a férfiaktól?

Mert én nem hiszem.

Hányok azoktól,akik úgy gondolják,a férfiak csak a farkuk után mennek.Ez nem igaz.

2017. okt. 21. 20:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Mindkét nemben vannak olyanok, akik az ösztöneiknek élnek, egyszerűbb lelkek. Ez van.

Ismerek egy nagyon aranyos, és nagyon jó csajszit, tényleg bomba, jó a humora. Pár havonta találkozunk, és amióta vége lett egy hosszú kapcsolatának, egyszerűen nem kell neki pasi.

mesélte, hogy egyszer a legjobb(!) barátnője nyomult rá a párjára. gyerekkori barátnők voltak. Annyira megkeseredett, hogy tényleg nem akar senkit maga mellé.

Az ilyen nő szerinted mit érez, aki ilyet tesz?

Persze, hogy ez nem csak férfi dolog.

Én is külön tudom választani nőként a vonzalmat a szerelemtől.

NEm mindenki csalja meg a párját, és olykor azokat is sajnálom, akik megteszik. mert egy idő után, ha a dolgok mögé nézünk, azt is meglátjuk, hogy ezek az emberek mennyire boldogtalanok.

2017. okt. 21. 22:06
 9/9 anonim ***** válasza:

6# nem állatok vagyunk hanem emberek. Ne szégyenitsd már meg a saját nemeted.. eszem eldobom komolyan..

30F

2017. okt. 23. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!