Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az igazság? Amit a nők mondanak, vagy amit a férfiak?
Az a baj hogy a társkeresőkön a pasik 99%-a olyan unalmas és béna hogy csak a fejét fogja az ember. A nők 99%-a pedig a szőke herceget várja fehér Mercin érkezve teli buxával, na kb ilyen a színvonal mindenhol. Szerintem mindkét oldalnak igaza van, a pasinak abban hogyha több nővel levelezik nagyobb rá az esély hogy horogra akad valami, és valahol a nőknek is mert ők nem mennyiségre mennek hanem minőségre.
De miért nem jobb élőben ismerkedni? Sose fogom megérteni..
Hát jah, igaz mindkettő.
Én is éreztem már úgy, hogy nem voltam benne biztos, hogy én kellettem, hanem én adtam be a derekam legelsőre a kiszemeltek közül. Mivel mondta utólag, ő csajt keresett és körbeudvarolta a szomszédos megyéket és hát én lettem a "győztes" (ezt én mondom így).
Viszont persze nem tilos egyszerre több emberrel ismerkedni, csak úgy belegondolva mégis olyan hülyén érzi kicsit magát az ember, hogy na a sok közül... nem tudom, na.
Meg azt mondom ismerkedni lehet, de ne hülyítsen össze vissza mindenkit.
Azért ne tegye....
Aztán meg kb 50 nőtől hallottam már (ismerősök és diplomásak), hogy volt, hogy napi 3 randira mentek el, másnak újabb 2 re. Nekik szabad, pasiknak meg csak 1 randi?
diplomások....másnap.
Csak a helyesírás...
Hazudnak a nők! Hazudnak, hazudnak, mi mást csinálnának...
A valóságban ez úgy megy, hogy a nők körében népszerű srácokra sokkal hamarább felfigyelnek, ugyanis ha több tucat nő szereti, élvezi a társaságát egy ismertebb srácnak, akkor az a srác tudhat valamit, amit a magányosok, szolidak, csendesek nem. Sokkal kevesebb energiát kell egy ilyen férfi megismerésébe belefektetni, mert jóval előtte már sok-sok lány elismerte a delikvens úriember nagyszerű személyiségét. Ellenben egy kevésbé népszerű férfi esetén puhatolózni kell, lépésről lépésre megismerni, s így megvan annak a kockázata, hogy egy elmebeteg pszichopatába botlanak a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!