Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy ilyet megbocsájtani?
A történet főszereplője nem én vagyok, a környezetemben adódott egy ilyen szituáció ahol a feleség megtudja, hogy a férje többszöri alkalommal félrelépett. Még azt is látta, hogy a pasi magáról küldözgetett más nőnek képeket. Kérdem én, ellenben azzal az érvvel hogy ez mindkettejük hibája, és a dolog elméletben igen szépen hangzik, miszerint lazán helyrehozható, ha innentől másképp működnek együtt, illetve mindketten akarják, vagy a hűtlen fél megbánta, ez a valóságban mégis mennyire működőképes?
Én személy szerint többet nem tudnék megbízni a házastársamban. Borzasztóan emésztene hogy megtette ezt velem, amin nem hiszem hogy felül tudnék valaha is kerekedni. Főleg ha gyerek is van, azt gondolom még borzasztóbb hogy ezt kockára merte tenni. Mégis van, aki ezt elnézi. Ennyire nagy úr lenne a pénz? Vagy csak félünk egyedül maradni? Azt a részét értem, hogy a családot tartsuk össze, de azt gondolom, nem minden áron. Vagy én látom ezt rosszul?
Na igen! Számomra ez a megdöbbentő, hogy ennyire nincs a legtöbb emberben a tartás., önbecsülés. Nem jelentem azt ki hogy én biztosan válnék, viszont azt gondolom egy ilyennel olyan lelki sebet ejtenek rajtunk, ami sosem gyógyul, vagy csak nagyon soká.
Az vajon miért nem opció, hogy egy ilyen mély sebnél ami úgysem gyógyul, elengedjük egymást megadva a lehetőséget arra, hogy a másik egy hozzá méltó embert találjon magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!