Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet egy ilyet megbocsáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy ilyet megbocsájtani?

Figyelt kérdés

A történet főszereplője nem én vagyok, a környezetemben adódott egy ilyen szituáció ahol a feleség megtudja, hogy a férje többszöri alkalommal félrelépett. Még azt is látta, hogy a pasi magáról küldözgetett más nőnek képeket. Kérdem én, ellenben azzal az érvvel hogy ez mindkettejük hibája, és a dolog elméletben igen szépen hangzik, miszerint lazán helyrehozható, ha innentől másképp működnek együtt, illetve mindketten akarják, vagy a hűtlen fél megbánta, ez a valóságban mégis mennyire működőképes?

Én személy szerint többet nem tudnék megbízni a házastársamban. Borzasztóan emésztene hogy megtette ezt velem, amin nem hiszem hogy felül tudnék valaha is kerekedni. Főleg ha gyerek is van, azt gondolom még borzasztóbb hogy ezt kockára merte tenni. Mégis van, aki ezt elnézi. Ennyire nagy úr lenne a pénz? Vagy csak félünk egyedül maradni? Azt a részét értem, hogy a családot tartsuk össze, de azt gondolom, nem minden áron. Vagy én látom ezt rosszul?

2018. márc. 7. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen esetben az egyedüllét gondolata rémiszti meg az embereket... Csaltak meg, amit próbáltam megbocsájtani, de nem ment. Képtelen voltam, és kegyetlenül fájt. Hiába szerettem az exemet, akkor sem tudtam ugyanúgy nézni rá.
2018. márc. 7. 19:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért, nem tudom hogyan lépnek túl, de körülöttem, sok megcsalás volt és egy válás nem lett belőle. Nem tudom, van bizalom, vagy mi van a 4 fal között. Kifelé azt mutatják, minden rendben.
2018. márc. 7. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
" Kérdem én, ellenben azzal az érvvel...." Ezt te érted?
2018. márc. 7. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Nők esetében is lehet státus szimbólum egy férfi akivel megjelennek, akit mutogatnak. Mondjuk anyuci közepes minden tekintetben, férfi jól néz ki (jóképű, jó alakú) jól öltözködik, menő autót vezet. A nő ebből táplálja a saját önbizalmát, ez által érzi magát jó nőnek. Láttam én már nem egy nőt büszkélkedni kifelé, aztán hogy a férje rajta kívül más nőket is kefélget..... hát ugye az nem külsőség.
2018. márc. 7. 21:09
 5/8 A kérdező kommentje:
3-ás, ha a komplett mondatot nézed, akkor úgy már te is érteni fogod.
2018. márc. 7. 21:51
 6/8 A kérdező kommentje:

Na igen! Számomra ez a megdöbbentő, hogy ennyire nincs a legtöbb emberben a tartás., önbecsülés. Nem jelentem azt ki hogy én biztosan válnék, viszont azt gondolom egy ilyennel olyan lelki sebet ejtenek rajtunk, ami sosem gyógyul, vagy csak nagyon soká.

Az vajon miért nem opció, hogy egy ilyen mély sebnél ami úgysem gyógyul, elengedjük egymást megadva a lehetőséget arra, hogy a másik egy hozzá méltó embert találjon magának.

2018. márc. 7. 21:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Megbocsátani meglehet de feledni nem fogja soha.Ha valami vita vagy csak egy kis összezörenés ismét téma a megcsalás soha nincs vége.Aki vétet szívja azt h ez mindig fel lesz neki hozva,a párja meg fojamat arra gondol vajon mikor csinálja meg újra.Ezzel már meg is van mérgezve a kapcsolatuk,egyiknek sem jó mégis együtt maradnak.Ezt lehet tagadni de ez így van és lessz is.Ez az én véleményem.
2018. márc. 8. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor mondok meg jobbat,:))) A baratnonkrt 10 evig csalta a ferje es mikor kiderult a szeretot valasztotta,a felesege azota is azt mondja barmikor vissza fogadna ....ki erti az ilyen noket
2018. máj. 31. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!