Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek elhagyna a férjem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elhagyna a férjem, ha ezt megtudná?

Figyelt kérdés

18 éves koromban jöttünk össze, vele vesztettem el. Mindig is jó volt a kapcsolatunk, de 20-21 éves koromban ki akartam próbálni mást is, és sok, több mint 10 fiúval csaltam meg akkoriban. Utána észbekaptam, ő is biztosított arról, hogy mennyire szeret. Azóta is bánom, de nem szeretném elmondani neki. Szerintetek, ha ennyi idő után megtudná, akkor elhagyna? Van egy két éves gyerekünk is.

28N

2018. máj. 27. 15:30
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

És ha ő dugna meg 10 fiatal csajszit?

Egyébként gyerek az övé?

2018. máj. 28. 12:16
 32/35 anonim ***** válasza:

Lehet hogy elhagyna, az is lehet hogy onnantól ő érezné magát feljogosítva hogy törlesszen...

Fogd fel úgy, hogy ez a büntetésed azért amit tettél, temesd el mélyen magadban és soha többé ne tegyél ilyet.

2018. máj. 28. 12:47
 33/35 anonim ***** válasza:
79%

a "tagadni-tagadni-tagadni" válaszoló vagyok.

előttem írták, és teljesen egyetértek: neked az a büntetésed, hogy hordozd a terhedet, a titkodat.

ne könnyíts úgy magadon, hogy rázúdítod az ártatlan férjedre. neked lehet, hogy átmenetileg jobb lesz (csökken a lelkifurdalásod), de szegény megkattan a fájdalomtól.

tessék magadban tartani. ez a büntetésed.

2018. máj. 28. 20:23
 34/35 anonim ***** válasza:

Én ugyan elítélek mindenféle megcsalást, azt is amit te tettél, ez nem korrekt senkivel sem szemben.

Szerintem semmit nem segítene, ha utólag elmondanád. Valószínűleg egy világ dőlne benne össze, a teljes rólad alkotott eddigi kép. Azt nem lehet tudni, hogy meg tudna-e ezek után bocsátani, minden ember más és más.

Mivel ez régi történet, elmondásod szerint te is megbántad, mindenkinek az lenne a legjobb, ha ez soha nem derülne ki. Ha mégis kiderül, akár most, akár 5-10-20 év múlva, teljesen kiszámíthatatlan, hogy mi fog történni.

Engem már csalt meg a feleségem, beleszeretett más valakibe. Korábban úgy gondoltam, hogy ez kapásból válóok. De egy gyerek után az ember átértékeli ezt. A válással nem csak őt büntetném, hanem magam és a gyerekünket is. Tőle még talán válnék is, na de a saját gyerekemtől az anyja félrelépése miatt?

Abban bízz, hogy ha ki is derül valamikor, akkor apuka képes lesz a megalázáson, hazugságon felülemelkedni és megbocsátani. Nem hiszem, hogy veled együtt a gyerekét is el akarná veszíteni, pláne egy régi történet miatt. De garancia semmire sincs.

2018. máj. 29. 16:23
 35/35 anonim ***** válasza:

Szerintem nem hagyna el, ha elmondanád. Borzalmas, amit tettél. Én értem a helyzeted, mert hasonlóban voltam, de minek kellett több, mint 10?

Mindegy, erkölcsileg nem volt helyes, de szerintem nem hagyna el, 2 dolog miatt:

1. Van egy kisgyereketek.

2. Régen történt.

2019. ápr. 25. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!