Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elhagyna a férjem, ha ezt megtudná?
18 éves koromban jöttünk össze, vele vesztettem el. Mindig is jó volt a kapcsolatunk, de 20-21 éves koromban ki akartam próbálni mást is, és sok, több mint 10 fiúval csaltam meg akkoriban. Utána észbekaptam, ő is biztosított arról, hogy mennyire szeret. Azóta is bánom, de nem szeretném elmondani neki. Szerintetek, ha ennyi idő után megtudná, akkor elhagyna? Van egy két éves gyerekünk is.
28N
És ha ő dugna meg 10 fiatal csajszit?
Egyébként gyerek az övé?
Lehet hogy elhagyna, az is lehet hogy onnantól ő érezné magát feljogosítva hogy törlesszen...
Fogd fel úgy, hogy ez a büntetésed azért amit tettél, temesd el mélyen magadban és soha többé ne tegyél ilyet.
a "tagadni-tagadni-tagadni" válaszoló vagyok.
előttem írták, és teljesen egyetértek: neked az a büntetésed, hogy hordozd a terhedet, a titkodat.
ne könnyíts úgy magadon, hogy rázúdítod az ártatlan férjedre. neked lehet, hogy átmenetileg jobb lesz (csökken a lelkifurdalásod), de szegény megkattan a fájdalomtól.
tessék magadban tartani. ez a büntetésed.
Én ugyan elítélek mindenféle megcsalást, azt is amit te tettél, ez nem korrekt senkivel sem szemben.
Szerintem semmit nem segítene, ha utólag elmondanád. Valószínűleg egy világ dőlne benne össze, a teljes rólad alkotott eddigi kép. Azt nem lehet tudni, hogy meg tudna-e ezek után bocsátani, minden ember más és más.
Mivel ez régi történet, elmondásod szerint te is megbántad, mindenkinek az lenne a legjobb, ha ez soha nem derülne ki. Ha mégis kiderül, akár most, akár 5-10-20 év múlva, teljesen kiszámíthatatlan, hogy mi fog történni.
Engem már csalt meg a feleségem, beleszeretett más valakibe. Korábban úgy gondoltam, hogy ez kapásból válóok. De egy gyerek után az ember átértékeli ezt. A válással nem csak őt büntetném, hanem magam és a gyerekünket is. Tőle még talán válnék is, na de a saját gyerekemtől az anyja félrelépése miatt?
Abban bízz, hogy ha ki is derül valamikor, akkor apuka képes lesz a megalázáson, hazugságon felülemelkedni és megbocsátani. Nem hiszem, hogy veled együtt a gyerekét is el akarná veszíteni, pláne egy régi történet miatt. De garancia semmire sincs.
Szerintem nem hagyna el, ha elmondanád. Borzalmas, amit tettél. Én értem a helyzeted, mert hasonlóban voltam, de minek kellett több, mint 10?
Mindegy, erkölcsileg nem volt helyes, de szerintem nem hagyna el, 2 dolog miatt:
1. Van egy kisgyereketek.
2. Régen történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!