Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek elhagyna a férjem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elhagyna a férjem, ha ezt megtudná?

Figyelt kérdés

18 éves koromban jöttünk össze, vele vesztettem el. Mindig is jó volt a kapcsolatunk, de 20-21 éves koromban ki akartam próbálni mást is, és sok, több mint 10 fiúval csaltam meg akkoriban. Utána észbekaptam, ő is biztosított arról, hogy mennyire szeret. Azóta is bánom, de nem szeretném elmondani neki. Szerintetek, ha ennyi idő után megtudná, akkor elhagyna? Van egy két éves gyerekünk is.

28N

2018. máj. 27. 15:30
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
72%

Gusztustalan..

Én örökre kizárnálak az életemből.

2018. máj. 27. 15:46
 12/35 anonim ***** válasza:
92%
Hát, szerintem esélyes, hogy kivágna a francba. 7-8 éve hazugságban él, valószínűleg rád sem bírna nézni. Ha eddig lapítottál, akkor most már vagy lapíts tovább, vagy barátkozz a gondolattal, hogy egyedülálló anya leszel.
2018. máj. 27. 15:46
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

"ki akartam próbálni mást is, és sok, több mint 10 fiúval csaltam meg akkoriban." Több, mint 10 fiúval? Jó kiváncsi lehettél! :D Azért ez a szám, már egy kicsit túl mutat a kiváncsiságon. Megérte? Sok új dolgot tanultál? Ha igen, akkor a barátodnak nem tűnt fel, hogy tanultál egy-két új dolgot az ágyban?

Ki tudja, mikor tör rád megint, ez a fajta "kiváncsiság"?

2018. máj. 27. 15:50
 14/35 anonim ***** válasza:
80%

Nem elítélni akarlak,anyukád lehetnék, van egy ekkora fiam is mint te, és egy 25 éves lányom.Nekem is 17 évesen volt az első,a férjem.De valahogy nekem eszembe se jutott hogy mással is kipróbáljam, csak úgy, a kíváncsiság kedvéért..Az első években a szerelem miatt, utána tisztességből,és szeretetből.

Pedig másfél évig katona is volt a férjem,havonta egyszer jött haza, volt olyan is...

Erre büszke vagyok...

Pedig alkalom,lehetőség lett volna, hidd el.

De én nyugodtan nézek tükörbe..

Megérte, ez a lelkiismeretfurdalás, és a rettegés mikor bukkan fel 1 a 10 ből, aki akar valamit,és eláztat...??

2018. máj. 27. 15:51
 15/35 anonim ***** válasza:
83%
Én úgy vágnálak ki, mint macskát szarni.
2018. máj. 27. 16:02
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem teheted meg, hogy a saját lelkiismereted könnyítése miatt terheket teszel rá és még el is várod, hogy megbocsásson.

Sok minden történhet, vagy azonnal elhagy vagy igyekszik lenyelni a békát, de nem megy neki és amikor már azt hiszed, hogy minden oké akkor jelenti be két év múlva, hogy neki ez mégsem megy. Ilyet nem lehet elviselni, ráadásul tízzel... Hát nem vagy semmi. Ezt egyetlen módon tudod törleszteni: ha majd egyszer ő fog hibázni (nem csak megcsalásra gondolok, akármi másra), akkor megbocsátod neki és nem kezded el a vérét szívni és ezt a kis történetet az arcába vágni, hogy jól megkínozhasd. Így oldozhatod fel magadat, hogy amikor más elhagyná a férjét egy baklövés vagy szerencsétlenség miatt akkor te mellette maradsz. Ha csak harminc év múlva tudsz törleszteni akkor harminc évig kell várnod. Undorító dolog volna valami gyors megoldáson törni a fejedet. Az évtizedeket kibírni és jó feleségnek lenni sokkal nehezebb, mint bevállalni a veszekedést és a szakítást, mert utóbbival mindketten sérültök, előbbivel viszont őt megkímélheted. Sajnos hazugságban fog élni. Ez nagyon szomorú, de ha ennek te viszed a terhét és mindent elkövetsz, hogy az ő vállát ne nyomja semmi akkor ez még mindig a kisebbik rossz. Itt már csak rossz megoldások vannak, arra kell törekedned, hogy minél kevesebbet árts.

2018. máj. 27. 16:10
 17/35 A kérdező kommentje:

Nem érte meg, de akkor nem így gondoltam, csak a pillanatnak éltem

Szexnél több soha nem volt senkivel. Nagyon bánom, remélem nem derül ki.

2018. máj. 27. 16:24
 18/35 anonim ***** válasza:
51%
Remélem, kiiderül, és világgá zavar. Vér nem válik vízzé, ha akkor megtetted, semmi garancia nincs rá, hogy nem teszed meg megint.
2018. máj. 27. 16:34
 19/35 anonim ***** válasza:
88%
Én azon nyomban elhagynálak
2018. máj. 27. 16:57
 20/35 anonim ***** válasza:
63%

Nem hiszem hogy megbocsátana de a saját lelkiismereted miatt lehet hogy jobb lenne ha elmondanád neki.

Nem lesz könnyü még vagy 30-40 évet állandó lelkiismeretfurdalással meg rettegéssel tölteni.

Viszont akkor arra is fel kell készülnöd hogy a gyerekekkel lehet egyedül maradsz.

2018. máj. 27. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!