Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elhagyna a férjem, ha ezt megtudná?
Figyelt kérdés
18 éves koromban jöttünk össze, vele vesztettem el. Mindig is jó volt a kapcsolatunk, de 20-21 éves koromban ki akartam próbálni mást is, és sok, több mint 10 fiúval csaltam meg akkoriban. Utána észbekaptam, ő is biztosított arról, hogy mennyire szeret. Azóta is bánom, de nem szeretném elmondani neki. Szerintetek, ha ennyi idő után megtudná, akkor elhagyna? Van egy két éves gyerekünk is.
28N
2018. máj. 27. 15:30
1/35 anonim válasza:
A gyerekek biztos, hogy tőle vannak?
2/35 anonim válasza:
Lehet nem hagyna el, de egy életre megsebeznéd és többé nem bízna meg benned. Hisz 7 év eltelt.. Mit szeretnél ilyenkor bevallani?! Hallgass inkább jó mélyen! Ha nekem a párom ezzel állna elő, akkor azonnal azt gondolnám, h még mikről esetleg nem is tudok.
3/35 A kérdező kommentje:
Nem szeretném elmondani neki, de félek, hogy kiderülhet a jövőben.
2018. máj. 27. 15:33
4/35 anonim válasza:
Gondolod, elhinném, hogy csak akkor és csak annyival?:)))
5/35 anonim válasza:
Mondjuk, csak annyi eszed volt, hogy baráti társaságból, saját lakhelyedről voltak a faszok, akkor azért, bármikor elszólhatja magát valaki.
7/35 anonim válasza:
3. Így jártál, már ne haragudj. Amikor friss volt, akkor nem számoltál azzal, h ez kiderülhet? Csak most? Hidd el, az sem enyhítő körülmény ha 7 év után színt vallasz. Kb. nem tudnám, h nevessek-e vagy sírják, h egy hazugság az egész kapcsolat és képes voltál évekig titkolni... Nem hinném el é sem, h a továbbiakban nem voltak kapcsolataid másokkal... Amúgy gratula, h 10 szopkodott rudi után jöttél rá, h szereted a párodat :D Ezt biztosan díjazni fogja. Tedd ezt hozzá, ha mégis úgy döntesz, h elmondod. Lehet enyhítő körülmény :D
8/35 A kérdező kommentje:
Nem olyanokkal csaltam meg, akit ismerne.
Sokszor aggaszt, most is épp eszembe jutott.
2018. máj. 27. 15:39
9/35 anonim válasza:
Minden értelmes ember elhagyna egy ribit. Remélem, hogy kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!