Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elhagyna a férjem, ha ezt megtudná?
Figyelt kérdés
18 éves koromban jöttünk össze, vele vesztettem el. Mindig is jó volt a kapcsolatunk, de 20-21 éves koromban ki akartam próbálni mást is, és sok, több mint 10 fiúval csaltam meg akkoriban. Utána észbekaptam, ő is biztosított arról, hogy mennyire szeret. Azóta is bánom, de nem szeretném elmondani neki. Szerintetek, ha ennyi idő után megtudná, akkor elhagyna? Van egy két éves gyerekünk is.
Jajj miért kell ennyire letámadni szegényt. Még fiatal volt és megbánta. K**ból lesz a legjobb feleség. Kiélte magát de most már jó útra tért.
Kérdező! Sose mondd el mert az után semmi sem lenne a régi.
Ha felbukkan a múltad akkor csak azt az egyet valld be ne kontrázd még 9-el.
2018. máj. 27. 19:05
22/35 anonim válasza:
Ja, hazudjon tovább. Klassz tanács. Te is hasonló cipőben jársz?
2018. máj. 27. 19:09
23/35 anonim válasza:
K.ból lesz a legjobb feleség? Gondolom a fiadnak nem olyan feleséget kívánsz, aki ki tudja mennyi férfival csalta :D
2018. máj. 27. 19:19
24/35 anonim válasza:
nem fog kiderülni. de ha mégis: tagadni, tagadni, tagadni.
37/N
2018. máj. 27. 20:09
25/35 anonim válasza:
Ez esetben én is azt tudom tanácsolni, hogy soha ne mond el neki.Most már mi értelme lenne? Inkább adj a férjednek minél több szeretetet, ha elmondanád ennyi idő után akkor csak felesleges fájdalmat okoznál neki. Akik meg itt rosszindulatú választ adtak azokkal ne törődj.Érdekes hogy mennyi becsületes, tökéletes és bűntelen ember van itt....
2018. máj. 27. 21:26
26/35 anonim válasza:
szóval leélsz egy életet úgy, hogy minden nap bűntudatod lesz. jól elbasztad.
2018. máj. 27. 21:26
27/35 anonim válasza:
Persze ha a férj lenne a bűnös, akkor azonnal ki kellene dobnia, ugye? Mennyi erkölcsös papkisasszony jár ide, hihetetlen.
2018. máj. 27. 21:28
28/35 anonim válasza:
"Szexnél több soha nem volt senkivel" Na ezt ne! Ettől csak rosszabb! Amúgy van egy olyan sanda gyanúm, hogy amint alábbhagy nálad ez a lelkiismeret furdalás, megint előbújik majd belőled a kisördög és megint megteszed. Mert egyszerűen ilyen vagy.
2018. máj. 27. 22:47
29/35 anonim válasza:
"Szexnél több soha nem volt senkivel."
Ha ezt közölné velem az asszony mindjárt megnyugodnék.Ó Drágám semmi baj.Csak szetkúrattad magad 10 csávóval de nem szeretted őket.Csak így tovább.
2018. máj. 28. 08:11
30/35 anonim válasza:
Ez igen! Csak gratulálni tudok! Szexeltél mással. Azt mondom még szűkösen de legyen. Na de hogy becsaptad és semmibe nézted az tudod milyen érzés. Nem tudod honnan is tudnáď. Akiben megbízol és azt hiszed hogy soha nem bántana és vágna át és rájössz hogy dé igen mégis full idi.ótának vagy nézve. Na akkor elmonďom neked hogy tudd micsoda fájdalom. Sajnos én tudom. Ezt ti elképzelni sem tudjátok. Konkrétan fáj a lelked amit azt sem tudsz hol van. És azt hiszeď konkrétan belehalsz. Értem én a sok elfogadhatónak tűnő magyarázatot de az igázság az hogy a hiba benned van. Jöhet bármilyen kifogás de azt hiszed a másik félnek sosincs rossz napja neki minden heppy soha semmi gondja csak neked van jogod mert ez meg az van. Ugyan már. Nézz a tükörbe szedd össze magad és légyél lehetőségedhez képest legjobb anya és feleség. Elszomorító ez az egész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!