Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerelmes vagyok egy menyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy menyasszonyba, ez gáz?

Figyelt kérdés

A sors fintora, hogy egy közös ismerős esküvőjén találkoztunk teljesen véletlenül pár hete, sok év után (amúgy régebb óta ismerjük egymást, de évekig nem hallottunk egymásról).

Egy idő után átültem az asztalához, beszélgettünk, jókat nevettünk, majd végigtáncoltuk az egész estét.

Hajnalban heves csókolózásig jutottunk, de mondtam neki, hogy ezt nem kellett volna (pedig valójában én is nagyon akartam azt csókot).

Számot cseréltünk, de azóta nem találkoztunk.

Annyit mondtam neki pár napja, hogy nagyon tudnám szeretni őt, de döntse el, mit akar.

Tudom, hogy elég gáz ez így, de nem tudok semmit tenni az érzéseim ellen.

Volt valaki hasonló helyzetben?

2018. máj. 22. 19:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%
Érdekesek vagytok amúgy :D most itt a szeretőt bátorítjátok hogy tönkre tegyen egy kapcsolatot. Oké tiszta sor hogy ha a csaj szeretné valóban a pasiját akkor nem lett volna ez. De más kérdéseknél le van hordva az ember ha csalja a másikat vagy a szerető siránkozil itt meg bátorítva van. Nekem mindegy végülis csak furcsa.
2018. máj. 22. 21:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Ilyenkor én olyan szemszögből szoktam nézni a történetet,hogy kellene e nekem egy olyan nő,aki el van jegyezve,de nem a vőlegényével csókolózik?

Nekem nem!

Vajon ha te lennél a vőlegénye,akkor téged nem csalt volna meg?

Hidd el,elég nagy rá az esély.

2018. máj. 22. 22:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Pontosan úgy szoktam gondolkozni én is mint a 12 es írta. :) nem is hiába vagyok egyedül... :D
2018. máj. 23. 00:55
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Van, amikor ideiglenesen van átfedés a régi és az új kapcsolat közt. Én már nem ítélkezem. Egész más, ha valaki úgy csal, hogy esze ágában sincs elhagyni a meglévőt, de nem is vívódik közben vagy aközt, hogy vívódik és egy ideig nem tud dönteni. Az is más, ha valaki azért csal, mert nem válhat el, pl. van közös gyerek, de már mást szeret. És az is más, amikor semmi ilyen kényszerítő körülmény nincs, hanem csak az élvezet kedvéért tart valaki több vasat a tűzben.
2018. máj. 23. 13:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát, ha neked megfelel egy ilyen...nő aki más menyasszonya de veled kavar. Végülis megérdemlitek egymást.
2018. máj. 24. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!