Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít ha másba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít ha másba vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés
A párommal 8 éve vagyunk együtt, van két gyerekünk.Mióta megszülettek a gyerekek teljesen megváltozott.Teljesen a gyerekek körül forog az élete, soha egy percre se akarja őket másra bízni(még az anyjára se), soha nem jön velem színházba, vacsorázni, moziba mert félti a gyerekeit és még a sarki boltba se hajlandó nélkülük menni.Azt már mondanom se kell hogy vendégségbe se megyünk, nemhogy baráti társaságba sőt már kettesben sem aludtunk évek óta mert retteg ha nincsenek mellette a gyerekek.Segítek a háztartásba de már szinte teljesen elveszett az intimitás az életünkből.Van egy kolléganőm neki aki elvált és neki is van gyereke.Ő mindig pozitív és vidám annak ellenére hogy nehéz az élete.Ő mindig mindenkit meghallgat, kedveskedik, gondoskodó tipús és soha senkinek nem akar rosszat.Csodálom benne a kitartását , azt hogy keményen dolgozik , hogy mindig próbál segíteni másokon.A munka miatt nagyon sokat beszélünk, és mióta közös projekten dolgozunk egyre többet beszélünk munkán kívüli dolgokról is.Úgy érzem beleszerettem, de nem feküdtem le vele.
2018. febr. 7. 07:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják érzelmi megcsalásnak... gyakran a fizikai megcsalás előszobája. Rajtad múlik.
2018. febr. 7. 07:59
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát mehéz kérdés. Megbeszéltétek már ezt a pároddal? Hány évesek a gyerekek?

Egy felöl érthetö, hogy hajlamos vagy az ilyen aprobb jedves gesztusokat is félreérteni (ugy értve, hogy a kolléganöd kedves, de mint irtad mindenki el szoval nem csak feléd irányul) mivel nem kapsz elég szeretetet, másfelöl azért kis árulás...

2018. febr. 7. 08:01
 3/18 anonim ***** válasza:
Lassan megcsalás lesz belőle. Ez beteges amúgy amit a párod csinál. Mennyi idősek a gyerekek? Nálunk egy 4 és egy 1 éves van, este 8 kor alszanak utána a férjemé vagyok. És olyan jó néha elszabadulni mellőlük. A feleséged nem vágyik rá, hogy kettesben legyen veled? Próbáltátok már megbeszélni?
2018. febr. 7. 08:18
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Beszéltél a feleségeddel arról, hogy mekkora a baj? Ő miért viselkedik így? Ez ugyanis egyáltalán nem normális viselkedés szülés után.

Tedd félre a kolléganőt. Úgy nézz a házasságodra, mintha más nő nem is létezne, kizárólag magatokra koncentrálj! Megtettél mindent, hogy működjön? Partner a feleséged a házasság javításában? Képes vagy vele és a gyerekeiddel élni? Képes vagy a gyerekeidtől külön élni?

Van ennek a házasságnak folytatása, vagy itt a vége? Egyáltalán beszéltél arról a feleségeddel, hogy ennek így válás lesz a vége?

A kolléganődben felfedezni vélted azt, ami a feleségedből hiányzik. Ez egy csalóka illúzió is lehet. Az se biztos, hogy kölcsönös az érdeklődés. Az egy dolog, hogy most belezúgtál. De elsősorban most rendet kell tenned a saját házad táján, mert tényleg probléma van.

Egy biztos: ennek így fizikailag is megcsalás lesz a vége.

2018. febr. 7. 08:24
 5/18 anonim ***** válasza:
önmagában nem megcsalás, de értelmetlenné teszi a jelenlegi kapcsolatodat.
2018. febr. 7. 09:01
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Elhidegültél a párodtól, mert megszűntél létezni számára, a másik nő meg törődik veled...sajnos ebben semmi furcsa nincs.

Viszont első körben talán le kellene ülni a pároddal és komolyan elbeszélgetni vele. Mondj el neki őszintén mindent, hátha észbe kap. Ha nem, akkor előbb-utóbb úgyis meg fogod csalni, szóval érdemesebb lenne elhagyni.

2018. febr. 7. 10:09
 7/18 anonim ***** válasza:
2018. febr. 7. 10:13
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Vonszold el a feleségedet pszichológushoz.
2018. febr. 7. 10:55
 9/18 anonim ***** válasza:

Megértelek valahol. A párod a gyerekekbe szerelmes, körülötte forog az élete és ez nem normális, hogy egy nő ennyire feloldódjon az anyaságba. Emellett még nő is, aki a párja számára továbbra is nő marad és a párjánakvan is igénye rá, hogy a kapcsolat működjön, szexxel, intimitással, közös programokkal, törődéssel együtt.

Megmondtad neki, hogy ez téged nagyon zavar?

Érzelmi téren már megcsaltad, az biztos.

próbálj meg vele beszélni, jelezd, hogy nyitottál egy másik nő felé, hátha észbe kap és megjavítható akapcsolatotok. Ha nem hajlandó... nos ez ellen nem lehet akkor mit tenni sajnos.

2018. febr. 7. 10:58
 10/18 anonim ***** válasza:
nézd, én hasonló helyzetben vagyok. Ha még nem vallottál szerelmet, akkor szerintem akkora baj nincs. Párom már ott tartott, hogy titkolózni kezdett előttem és szerelmet is vallott a kollégájának, de a srác volt annyira korrekt, hogy tudta hogy vagyok neki így lekoptatta. Elment a cégtől és még csak vissza sem ír páromnak.
2018. febr. 7. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!