Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
Ha beleszeretett másba, meg utána kajtatott, amit végül nem is tagad le, szerinted mennyire szerethet tégedet?
Nem akarlak megbántani, de ennek a kapcsolatnak már semmi értelme és semmi esélye. Az a nő már nem szeret tégedet.
És ha már ez előfordult, előfog még egyszer.
Nem úgy működik a szerelem, hogy "szeretlek téged is, de azért beleszerettem másba is", hanem ő már nem fog úgy szeretni, ahogy szeretett.
Ez kicsit most eszembe juttatta exemet, bár ő csak 18 éves most. Idén lesz 19.
Tudom teljesen már a két sztori, viszont az a csaj nagyon kapcsolat függő. Együtt volt egy sráccal 1 évig, megcsalta, a srác édesanyja mesélte el nekem, hogy végül azért szakítottak. Összejött egy másikkal, akivel kb megint csak ilyen 1-1,5 évig voltak együtt. Véleményem szerint a srác dobta ki, de nem is érdekel annyira.
Most újra össze jött az előtte lévő sráccal.
Az apját ki nem állhatja, úgy hogy kellett egy majom, akihez oda költözhet. Na ez a csaj egy manipulatív kis ribike. Bár a srác állítása szerint jobb a kapcsolatuk mint régen, de szerintem nem szereti igazán a csaj.
Bár ez a saját meglátásom.
Szerintem hülyeség az, hogy ha egyszer szét mentünk, akkor még egyszer tudnánk szeretni ugyan azt az embert.
Én pl őt már képtelen lennék. De szerintem fordítva is igaz.
Bár ami engem meglepett év elején, le voltam nála tiltva 4 évig majdnem. 3 és fél kb.
Feloldott január 2.-án és bejelölt. Nem mondta meg normálisan mit akar, csak áradozott, hogy mennyire szereti a pasiját. Engem meg nem hatott meg, megmondtam neki, hogy nem akarom, hogy az életem része legyen, bármilyen formában is, úgy hogy írtam neki, ugyan azt teszem, amit te annak idején:
Tiltalak a fenébe. Kopj le rólam.
Nem hiszem, hogy vissza akart volna jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!