Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
A férjem gyakran dolgozik külföldön, ilyenkor van, hogy két hónapig nem is találkozunk. A legjobb barátját "bízta meg" azzal, hogy távolléte alatt vigyázzon rám. Ez annyira jól sikerült neki, hogy az egyik este lefeküdtünk. Nem tudom, mit tehetnék...
Közös, kertes házra gyűjtünk, ezért dolgozik a férjem gyakran Németországban. Rendes, jóra való ember, szeretem, de a távolléte nagyon magányossá tett. Nem akarom neki elmondani, mert félek, hogy megbántanám vele. Mit lehet tenni? Ilyen esetben ez megcsalásnak számít?
Bármilyen esetben megcsalásnak számít, ha mással fekszel le. Édes vagy, hogy attól tartasz, megbántanád, ha elmondanád. Ha kiderülne, mitől tartanál?
2018. jan. 3. 07:28
2/32 anonim válasza:
Áá, ebben az esetben nem... Te csak egy kis szeretetre vágytál meg a férjed legjobb barátjának a farkára. Mi lennr ebben a kivetnivaló? 🤔
2018. jan. 3. 07:28
3/32 A kérdező kommentje:
Ha kiderülne? Valószínűleg szakítana, de ez csekély probléma amellett, hogy milyen fájdalmat okoznék neki.
2018. jan. 3. 07:32
4/32 anonim válasza:
@Majomállat: állat kamu
2018. jan. 3. 07:34
5/32 anonim válasza:
#3 Nagy dolog az, ha valakiben érző szív dobog!!
2018. jan. 3. 08:08
6/32 anonim válasza:
Hát ha ez igaz, akkor vegyük lajstromba: egy elqrvuló feleség+ egy " igaz" barát és egy kint güriző , átvert férfi. Szerintem gyorsan hagyd abba a félreqrást és hallgassatok örökre. Vagy mond el neki, és döntsön ő, amúgy ezt érdemelnétek.
2018. jan. 3. 09:14
7/32 A kérdező kommentje:
Bármit is érdemelnénk, ez mellékes. Ha a férjem érzéseit veszem elsődlegesnek, akkor az a prioritás, hogy őt ne bántsam meg azzal, hogy megtudja az igazat.
2018. jan. 3. 09:47
8/32 anonim válasza:
Azért van egy kis abszurditás a válaszodban, nem? Ti. amikor félreqrtál, akkor nem jutottak eszedbe a férjed érzései, és lelki állapota. Most még inkább a titkolózást választod erre hivatkozva. Pedig inkább be vagy tojva....
2018. jan. 3. 10:57
9/32 anonim válasza:
8. Pontosan én is ezt akartam ínri :D H amikor qúrtál, akkor fogadok, h eszedbe sem jutott a párod. A 15 perc tényleg megérte, h a hátralévő életeteket hazugságban töltsétek el? Gratulálok a "szerencsés" 2018-as évetekhez... Ja, most nem vagy magányos, h megkettyintettek? Már átment a magány? Nem hiszem. Szóval, baromira megérte!
2018. jan. 3. 11:23
10/32 A kérdező kommentje:
Miért, talán veletek nem fordult még olyan elő, hogy hibáztatok, mellyel ártottatok valakinek, és nem akartátok tovább rontani a helyzetet, ezért megpróbáltátok kihozni belőle a legjobbat (kevésbé rosszat) amit lehet?
Ebben az esetben az a legjobb a férjem számára, ha nem töröm össze a szívét az igazsággal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!