Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben megcsalásnak számít?
A férjem gyakran dolgozik külföldön, ilyenkor van, hogy két hónapig nem is találkozunk. A legjobb barátját "bízta meg" azzal, hogy távolléte alatt vigyázzon rám. Ez annyira jól sikerült neki, hogy az egyik este lefeküdtünk. Nem tudom, mit tehetnék...
Közös, kertes házra gyűjtünk, ezért dolgozik a férjem gyakran Németországban. Rendes, jóra való ember, szeretem, de a távolléte nagyon magányossá tett. Nem akarom neki elmondani, mert félek, hogy megbántanám vele. Mit lehet tenni? Ilyen esetben ez megcsalásnak számít?
Látom már késő, de én nem mondtam volna el :(
Így elveszítette a feleségét és a legjobb barátját.
"Látom már késő, de én nem mondtam volna el :(
Így elveszítette a feleségét és a legjobb barátját."
De legalább nem él hazugságban! Az ilyen embereket gerinctelen élőlényeknek tartom, akik nem mondják el, titkolóznak. Ha volt hozzá bátorságod, hogy félremenj, akkor ahhoz is legyen, hogy a szemébe mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!