Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
Nem megcsalás, de szerintem az a minimum hogy jól megalázod.
Lehet lepontozni... :)
most nagyon nyers leszek, de ha a barátnődön múlt volna, akkor már rég elhagyott volna és a munkatársával lenne.
a srác lekoppintotta,nem kíváncsi rá.
le merném fogadni,hogy még mindig elhagyna,ha a srác is akarná.
jó,ez most nem jött össze,nem kell a srácnak.
de szerinted nem fog megtörténni ez soha többet? aki egyszer beleszeret másba, és elhagyna miatta, az nem fogja megtenni többször?
ne legyél kérlek ennyire naiv, mert már nekem kellemetlen ismeretlenül is,hogy még te pátyolgatod és türelmes vagy, amikor a srácról beszél.
én a helyedben eladnám a házat. amit kaptok érte megfelelezitek és mindenki megy a dolgára.
ennek a kapcsolatnak semmi jövője nincsen, azért vagytok még együtt,mert a srác lepattintotta és nem tud vele lenni.
borzasztóan sajnállak egyébként, senki nem érdemelné ezt a párjától,akit a legjobban szeret.
de szerintem te is belátod,ha átgondolod,hogy ez nagyon gáz és hogy simán elhagyott volna.
másik tipp,hogyha nem találtok egyből vevőt a házra,akkor adjátok ki és felezzétek a bérleti díjat addig.így külön tudtok költözni.
vagy adjátok ki az egyik szobát. te mondjuk maradsz a házban az albérlővel, a csaj meg megkapja azt,amit az albérlő fizet.így tud magának miből bérelni szobát addig,amíg el nem adjátok a házat és nem feleztek
Ne bocsáss meg neki. Én egy megcsalást bocsátottam meg, fél évvel később ugyanúgy felrúgta a kapcsolatot (msot meg knöyörgi megint vissza magát), nekem meg az idegem, az egészségem ment tönkre benne.
Nem szeret téged, egyértelmű! Komolyan ilyen nő mellett akarsz élni, akiről tudod, hogy nem szeret? Nem érdemelnél meg magad mellé valakit, akinek nem kérdés, hogy kivel akar lenni?!
29/N
Kedves kérdező, nagyon hasonló történetben volt részem. Annyi különbséggel, hogy nálam a forgatókönyv más volt. Idősebb (gyerekkel rendelkező) volt a párom, megismertem egy kolléganőt, akivel nagyon jó kapcsolatom lett. Munkahelyi, talán kicsit baráti is, de mindig tudtam hol a határ (tehát ügyeltem rá, hogy kettesben ne igazán maradjunk, vagy ha mégis, idegenek lássanak - gondolva a vádaskodásokra). Ettől függetlenül féltékeny volt a párom és már elő akarta írni kivel beszélhetek és kivel nem. (nagyon önbizalomhiányos volt és ez a tagadás tiltásba fordult). Ott követtem el a hibát, hogy engedtem és valóban megszakítottam mindenkivel a kapcsolatot, akivel jóban voltam. Nem jártam edzésre sem, hogy ne legyen újabb táptalaj a veszekedéshez. Egyetlen barátom maradt a végén - rá pedig megjegyzéseket tett: mindent elmondj ám neki, ne hallgasd el a te sarad sem - tehát folytatta a bizalmatlanságot.
Volt egy nagy veszekedés, szakítás, majd megpróbáltuk külön a dolgokat, de nem ment. Letisztáztuk a dolgokat, tiszta lappal kezdtük, randizás, udvarlás, bókolás és törtem magam, hogy újra szép legyen az életünk. Én beleestem még jobban, Ő pedig arra fordította az időt, hogy mindent elvegyen, amit csak lehet (ezt utólag tudtam meg). 10 hónap után szakított azzal az indokkal, hogy nem bízik bennem, szeret, de nem úgy. Azután rendszeresen zaklatott, féltékenykedett kivel randizok. Majd kiderült, hogy már a kapcsolatunk alatt bepasizott. Még itt kiírt kérdésemhez is hozzászólt - csak elfelejtette, hogy infós vagyok és hozzáférek dolgokhoz. Az újrakezdés alatt egy idegen FB adatlapról posztolt magának félreérthetetlen szövegeket a falra, hogy ezzel is engem bántson. Zárolta a telefonját, mondván én is ezt tettem - hiába mondtam, hogy tessék nézze meg, ez a kódom (munkám miatt muszáj zárolnom - magas rangú emberek - politikusok, cégvezetők - számai vannak nálam). Aztán az évfordulós képüknél állt össze a kép: a vidéki sógorához lejárkált, majd összejöttek, velem pedig azután szakított, hogy biztos lett a kapcsolat.
Szóval, ha a kiscsaj fejébe, szívébe befészkelte magát egy gondolat, vagy más pasi, onnantól esélytelen a folytatás. Most még mentheted, MIATTAD, mert SZERETED. Ezt a törést feldolgozni igen, de feledni nem lehet. Ha az egód győz, akkor szakítás lesz a vége. Ha most még a lány meg is ússza, mert odavagy érte, mi a garancia, hogy nem jön más az életébe?! Jelen állapotban ugyanaz a biztos pont vagy az életébe, mint én voltam az exébe, amíg nem lett az új a fix. Véleményem szerint ez a kapcsolat halálra van ítélve és a jóindulatodon múlik, hogy meddig tart, illetve mikor akarsz szenvedni: most vagy x idő múlva? Mert meg fogod és meg is kell gyászolni a kapcsolatot. Ráadásul azt is helyre kell tenned magadba, hogy az igazsághoz csaláson (fb feltörés) keresztül jutottál hozzá, ami szintén nem korrekt dolog. Szóval tedd mérlegre a helyzetet, de biztos lehetsz benne, hogy ennek lőttek... Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!