Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít ha másba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít ha másba vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés
A párommal 8 éve vagyunk együtt, van két gyerekünk.Mióta megszülettek a gyerekek teljesen megváltozott.Teljesen a gyerekek körül forog az élete, soha egy percre se akarja őket másra bízni(még az anyjára se), soha nem jön velem színházba, vacsorázni, moziba mert félti a gyerekeit és még a sarki boltba se hajlandó nélkülük menni.Azt már mondanom se kell hogy vendégségbe se megyünk, nemhogy baráti társaságba sőt már kettesben sem aludtunk évek óta mert retteg ha nincsenek mellette a gyerekek.Segítek a háztartásba de már szinte teljesen elveszett az intimitás az életünkből.Van egy kolléganőm neki aki elvált és neki is van gyereke.Ő mindig pozitív és vidám annak ellenére hogy nehéz az élete.Ő mindig mindenkit meghallgat, kedveskedik, gondoskodó tipús és soha senkinek nem akar rosszat.Csodálom benne a kitartását , azt hogy keményen dolgozik , hogy mindig próbál segíteni másokon.A munka miatt nagyon sokat beszélünk, és mióta közös projekten dolgozunk egyre többet beszélünk munkán kívüli dolgokról is.Úgy érzem beleszerettem, de nem feküdtem le vele.
2018. febr. 7. 07:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondott a feleséged, mikor elmondtad neki, hogy ezeket érzed?
2018. febr. 7. 11:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalas, az en szemembe rosszabb/fajobb mint a fizikai..:/
2018. febr. 7. 12:00
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a kapcsolatodból való hiányzó részt pótolja a kolléganő.

A feleségeddel ülj le első körben. Kettesben. Azt csak kibírja, ha szomszéd szobában vannak felügyelet mellett, ugye? Mondd el neki, hogy szereted a gyereket és őt is. De te nem látod, hogy ő is szeretne téged, hiszen csak a gyerekekkel van. Nem érzed, hogy szeret téged. Ráadásul ez a gyerekeknek sem egeszseges, hogy velük van 0-24, nem késznek önállóak.

Fontos, hogy megértse, hogy gond van a kettőtök kapcsolatában. Ha ezek után sem változik, 1-2 éjszakát tölts tőle külön, pl a szüleidnél, közben ne keresd őt. Ez jó neked, kicsit át tudod gondolni a dolgokat, ő is látni fogja, hogy milyen nélküled.

Próbáld meg helyrehozni, ha a feleseged is partner. Nem tudni miért ennyire gyerekmániás, légy megértő vele. Remélhetőleg ő is megért majd téged.

A kolléganőd hagyd békén, próbálj meg barátként gondolni rá.

2018. febr. 7. 14:15
 14/18 A kérdező kommentje:
3 és 1 évesek a gyerekek.Az első gyerek születése után volt egy kisebb hullám a kapcsolatunkba de úgy nézett ki hogy rendbejövünk.Aztán terhes lett a második gyerekünkkel.Folyamatos rosszullétek voltak az elején de én végig vele voltam.Az egész terhessége alatt nem voltunk együtt de kivártam.A szülés után pedig összesen 8 alkalommal feküdtünk le mert neki mindig a gyerekekkel kell lennie.Mondtam neki hogy nem jó ez nekem hogy elveszett az intimitás de mindig azt mondja hogy megváltozott már a felállás hisz egy nagy család vagyunk akik szeretik egymást.
2018. febr. 7. 15:59
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak ennyit mondtál, hogy nem jó ez neked? Normálisan nem is beszéltétek meg? Miért nem?
2018. febr. 7. 18:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írj, segítettem már pár ilyen házaspárnak.
2018. febr. 7. 20:17
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez nagyon szomorú, de sajnos elég gyakori eset, hogy a nők szinte "elfelejtik", hogy van egy párjuk és nem csak egy két lábon járkáló pénztárca van mellettük (már bocsánat a hasonlatért). Viszont ennyire befordult anyukáról nem sokat hallottam. Nagyon nehéz a szitu, mert a feleséged könnyen veheti támadásnak ha beszélnél arról, ahogy látod a dolgokat. De valahogy meg kéne vele értetni, hogy ha nem változnak a dolgok baj lesz, mert ez tényleg nem egy működőképes párkapcsolat, hanem a gyerekekkel való szimbiózis. (Ha beütne a baj akkor meg bezzeg menne a klasszikus: "a r***nc elcsábította" meg a "mocsok férj" aztán elfelejtik a nők a saját felelősségüket)

Mivel azt mondja, hogy megváltoztak a dolgok, mert család vagytok, lehet, hogy nem érzi magát nőnek, csak "anyának". Megkérném rá, hogy menjen pszichológushoz vagy párterápiára menjünk közösen.

2018. febr. 7. 21:26
 18/18 anonim ***** válasza:

A gyerek itt csak kifogás, teljesen egyértelmű. Ha egy hétre elmennének nyaralni a nagyihoz, akkor se lenne szex, ezt te is tudod, és ő is tudja.

Van, amikor a hormonok okozzák, ha egy nőnek ennyire lecsökken a libidója. Van, amikor a szülés utáni depresszió miatt.

Az is bullshit, hogy állandóan, minden percben velük kell lennie. Nem alszanak?

A nagyobb lassan megy oviba, ha még nem jár. Azt hogy fogják kibírni, ha most egy pillanatra se lehet a kicsiket elszakítani anyutól?

Sajnos ez a viselkedés akkor tipikus a nőknél, amikor a házasságot részükről már csak a gyerek miatt tartják fenn. Ez a "nincs már más öröm az életben, csak a gyerek, értük élek" majomszeretet helyettesíti az intimitást is.

Nagyon gyorsan üljetek le elbeszélgetni egymással, ha ezt tisztázni akarjátok!

2018. febr. 7. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!