Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy menyasszonyba, ez gáz?
A sors fintora, hogy egy közös ismerős esküvőjén találkoztunk teljesen véletlenül pár hete, sok év után (amúgy régebb óta ismerjük egymást, de évekig nem hallottunk egymásról).
Egy idő után átültem az asztalához, beszélgettünk, jókat nevettünk, majd végigtáncoltuk az egész estét.
Hajnalban heves csókolózásig jutottunk, de mondtam neki, hogy ezt nem kellett volna (pedig valójában én is nagyon akartam azt csókot).
Számot cseréltünk, de azóta nem találkoztunk.
Annyit mondtam neki pár napja, hogy nagyon tudnám szeretni őt, de döntse el, mit akar.
Tudom, hogy elég gáz ez így, de nem tudok semmit tenni az érzéseim ellen.
Volt valaki hasonló helyzetben?
Még majdnem egy év.
Hódítsd meg!
Ha minden oké lenne nála a kapcsolatában, ez nem történt volna meg köztetek! Ne hagyd, hogy más elvegye.
Ha foglalt lenne "érzelmileg", akkor nem a kérdezővel csókolózott volna.
Ne szégyellősködj kérdező, hanem menj az érzéseid után.
Igen, ismertem régebben is a baráti társaságon keresztül, mindig is nagyon tetszett, de nem voltam elég bátor, hogy bepróbálkozzak.
Utána több évig külföldön volt, én meg itthon.
Ez így jött össze, változtatni nem tudok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!