Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerelmes vagyok egy menyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy menyasszonyba, ez gáz?

Figyelt kérdés

A sors fintora, hogy egy közös ismerős esküvőjén találkoztunk teljesen véletlenül pár hete, sok év után (amúgy régebb óta ismerjük egymást, de évekig nem hallottunk egymásról).

Egy idő után átültem az asztalához, beszélgettünk, jókat nevettünk, majd végigtáncoltuk az egész estét.

Hajnalban heves csókolózásig jutottunk, de mondtam neki, hogy ezt nem kellett volna (pedig valójában én is nagyon akartam azt csókot).

Számot cseréltünk, de azóta nem találkoztunk.

Annyit mondtam neki pár napja, hogy nagyon tudnám szeretni őt, de döntse el, mit akar.

Tudom, hogy elég gáz ez így, de nem tudok semmit tenni az érzéseim ellen.

Volt valaki hasonló helyzetben?

2018. máj. 22. 19:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha megkérdezhetem, mennyi idő van még az esküvőjéig?
2018. máj. 22. 19:36
 2/15 A kérdező kommentje:

Még majdnem egy év.

2018. máj. 22. 19:37
 3/15 anonim ***** válasza:
71%

Hódítsd meg!

Ha minden oké lenne nála a kapcsolatában, ez nem történt volna meg köztetek! Ne hagyd, hogy más elvegye.

2018. máj. 22. 19:42
 4/15 anonim ***** válasza:
13%
Nem szégyelled magad, hogy egy foglalt nőre ráhajtottál? Legyen már gerinced!
2018. máj. 22. 19:45
 5/15 anonim ***** válasza:
60%

Ha foglalt lenne "érzelmileg", akkor nem a kérdezővel csókolózott volna.

Ne szégyellősködj kérdező, hanem menj az érzéseid után.

2018. máj. 22. 19:48
 6/15 anonim ***** válasza:
71%
Jobb lesz, akkor meginogni, amikor férjnél van? Esetleg 1-2 gyerek? Ugye, hogy nem. Most rendezzétek el egymás között, amíg könnyebb.
2018. máj. 22. 19:51
 7/15 anonim ***** válasza:
84%
Ott kezdődik az egész, hogy fingod sincs a szerelemről. Ok, lehet ismerted régen, de az ember változik. Ha egy este miatt te szerelemnek nevezed ezt, hát...
2018. máj. 22. 19:56
 8/15 A kérdező kommentje:

Igen, ismertem régebben is a baráti társaságon keresztül, mindig is nagyon tetszett, de nem voltam elég bátor, hogy bepróbálkozzak.

Utána több évig külföldön volt, én meg itthon.

Ez így jött össze, változtatni nem tudok rajta.

2018. máj. 22. 20:06
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy? Szerintem csak vonzódás. Nem voltatok esetleg részegek? A pia is dob ezen. Lehet ennyi volt. Kijózanodott és kész. Mondjuk, főnyeremény egy nő lehet, de te tudod...
2018. máj. 22. 20:18
 10/15 anonim ***** válasza:
57%
Megmondtad neki, jól tetted. És válaszolt? Gondolom leveleztek.
2018. máj. 22. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!