Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott sztoriban milyen tanacsot lehet adni?
Szerintem nem kell tanácsot adni, mert ők lejátsszák egymás között. Én az asszonynak javasolnám hogy szedje össze magát és váljon el. A férjnek ugyanezt ha szereti a szeretőjét és van benne annyi emberség hogy nem akarja tovább alázni az asszonyt.
Esetleg lehetne belőle nyitott házasság, mert lefogadom, ha a nő csalná meg, hirtelen nem számítanának már a gyerekek, menne a balhé és vége is lenne rövid úton a házasságnak. Kettős mérce az ilyen megcsalóknál mindig befigyel. Szóval megbeszélés alapján lehetne nyitott házasság, de abba nem fognak belemenni.
(nőként én sem mennék, mert nem tudnék a férjem mellett mással szexelni.)
Szóval sajnálatos ez a helyzet, és a gyerekek miatt sokszor konzerválják ezt sokáig, bele sem gondolnak, hogy a gyerek majd felnő és ha kiderül, hogy apa csalta anyát, gyűlölni fogják érte. És hát a hazug mintát ugyanúgy nem köszönik meg, mint a válást. Nehéz ügy. Viszont az anya így azt a mintát adja át a gyerekeinek, hogy egy nővel bármit meg lehet tenni, hogy ne álljon ki magáért, mert a férfiak ilyenek stb.
Uzenem a felesegnek: ha elsore tonkrement valami, az masodszorra is tonkre fog menni.
Uzenem a ferjnek: sose fogja abbahagyni, mivel a szeretotol olyan szexualis fuggesben van,amirol nem tud lemondani.
Uzenem a szeretonek: o is megtalalta azt a partnert, akivel meg nem talalkozott, es gondolkodjon el a jovojen, mit szeretne, csaladot vagy orok masodik letet, ahol nincs karacsony, nincs nyaralas..
A sztori teljesen hiheto, mintha en irtam volna, ebben vagyok en is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!