Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Adott sztoriban milyen tanacso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adott sztoriban milyen tanacsot lehet adni?

Figyelt kérdés
Elore leszogezem, a sztori igaz, bar ez szinte hihetetlen.Jo baratom a ferj.Szoval a ferj megcsalja a feleseget a szeretovel kb 1 evig majd a facebookon lebukik.Ott ugye minden kiderul, kozos szallodai ejszakak, szerelem stb.Utana a feleseg megbocsat a ferj mondja csak szex volt.Szereto 1 hetre kirugva majd folyt.kov.Aztan eltelik 1 ev.Feleseg megnyugszik, kozben annyira szerelmes a ferjebe hogy a facebookon a boritokepe a ferje meg a gyerekei.Szoval 1 ev mulva a ferj a telefonon ugyanazzal a novel lebukik.Ma tortent.A felesegnek egy szexet vall be persze ez evek ota folyamatos.Ferj megint felhivja a szeretot es szidja magat hogy tehette ezt a felesegevel hiszen o a gyerekei miatt sose valik el.Es hogy vege.Persze a szereto tobbet akarna.Szoval ugyanaz a sztori mint 1 eve.Szerintetek itt van epelmeju szereplo??
2018. máj. 19. 22:14
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Utolso tudod amit az elobb irtal hogyha valaki megbocsat egy botlast az ok.Tehat ez azt jelenti hogy amikor 1 eve lebukott a ferj es akkor kiderult hogy 1 eve heti ketszer d....a a szeretot az ok hogy azt megbocsatotta a feleseg?Az "egyszeri" botlasnak szamit szerinted?
2018. máj. 20. 08:02
 22/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell tanácsot adni, mert ők lejátsszák egymás között. Én az asszonynak javasolnám hogy szedje össze magát és váljon el. A férjnek ugyanezt ha szereti a szeretőjét és van benne annyi emberség hogy nem akarja tovább alázni az asszonyt.

Esetleg lehetne belőle nyitott házasság, mert lefogadom, ha a nő csalná meg, hirtelen nem számítanának már a gyerekek, menne a balhé és vége is lenne rövid úton a házasságnak. Kettős mérce az ilyen megcsalóknál mindig befigyel. Szóval megbeszélés alapján lehetne nyitott házasság, de abba nem fognak belemenni.

(nőként én sem mennék, mert nem tudnék a férjem mellett mással szexelni.)

Szóval sajnálatos ez a helyzet, és a gyerekek miatt sokszor konzerválják ezt sokáig, bele sem gondolnak, hogy a gyerek majd felnő és ha kiderül, hogy apa csalta anyát, gyűlölni fogják érte. És hát a hazug mintát ugyanúgy nem köszönik meg, mint a válást. Nehéz ügy. Viszont az anya így azt a mintát adja át a gyerekeinek, hogy egy nővel bármit meg lehet tenni, hogy ne álljon ki magáért, mert a férfiak ilyenek stb.

2018. máj. 20. 09:45
 23/24 anonim ***** válasza:
Ebben a sztoriban mindenki épelméjű: mindenki a saját érdekei szerint cselekszik... nincs szó gerincről, becsületről és egyéb gyakon előforduló furcsaságokról.
2018. máj. 20. 13:45
 24/24 anonim ***** válasza:

Uzenem a felesegnek: ha elsore tonkrement valami, az masodszorra is tonkre fog menni.

Uzenem a ferjnek: sose fogja abbahagyni, mivel a szeretotol olyan szexualis fuggesben van,amirol nem tud lemondani.

Uzenem a szeretonek: o is megtalalta azt a partnert, akivel meg nem talalkozott, es gondolkodjon el a jovojen, mit szeretne, csaladot vagy orok masodik letet, ahol nincs karacsony, nincs nyaralas..

A sztori teljesen hiheto, mintha en irtam volna, ebben vagyok en is..

2018. máj. 20. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!