Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Adott sztoriban milyen tanacso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adott sztoriban milyen tanacsot lehet adni?

Figyelt kérdés
Elore leszogezem, a sztori igaz, bar ez szinte hihetetlen.Jo baratom a ferj.Szoval a ferj megcsalja a feleseget a szeretovel kb 1 evig majd a facebookon lebukik.Ott ugye minden kiderul, kozos szallodai ejszakak, szerelem stb.Utana a feleseg megbocsat a ferj mondja csak szex volt.Szereto 1 hetre kirugva majd folyt.kov.Aztan eltelik 1 ev.Feleseg megnyugszik, kozben annyira szerelmes a ferjebe hogy a facebookon a boritokepe a ferje meg a gyerekei.Szoval 1 ev mulva a ferj a telefonon ugyanazzal a novel lebukik.Ma tortent.A felesegnek egy szexet vall be persze ez evek ota folyamatos.Ferj megint felhivja a szeretot es szidja magat hogy tehette ezt a felesegevel hiszen o a gyerekei miatt sose valik el.Es hogy vege.Persze a szereto tobbet akarna.Szoval ugyanaz a sztori mint 1 eve.Szerintetek itt van epelmeju szereplo??
2018. máj. 19. 22:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam.
2018. máj. 19. 22:53
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyikük sem százas:

- Feleség naiv és homokba dugja a fejét

- Pasi manipulatív és gerinctelen

- Szerető meg szintén hülye, hogy ezt a méltatlan helyzetet tolerálja, pedig többet akarna

2018. máj. 19. 22:55
 13/24 A kérdező kommentje:
A pasi allitolag szerelmes a szeretobe de nem.akarja hogy a gyerekei lelkileg seruljenekna valastol.Magyarul minden kell neki egyszerre.Gyerekek csalad es szerelem a szeretovel.A feleseg allitolag most nagyon kibukott.Elsore azert bocsatott meg mert ugye egyszer mindenki hibazhat...de most...mi lesz az indok..
2018. máj. 19. 23:01
 14/24 A kérdező kommentje:

A felesegnek psziches gondjai vannak...ezt en is igy latom...ma derult ki.

de el se koltozott az anyjahoz...semmi..otthon van..gyerekek se tudnak semmit...nem.mer semmit boritani...

2018. máj. 19. 23:04
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Èn is ismerek ilyen 3-ast. Csak ők ezt 5 ève jâtszâk, kb 3-4 lebukàssal. Sztem ott nincs beszàmitható szereplő, sztem itt sem...
2018. máj. 19. 23:14
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek ilyet, A férj 4 éve szereti a szeretőjét 3 gyerek, Egyszer már lebuktak a felesége előtt. Le fognak megint...
2018. máj. 20. 01:21
 17/24 A kérdező kommentje:
De az ilyen feleseg hogy bir igy elni?Nem hanyik a ferjetol?
2018. máj. 20. 07:05
 18/24 anonim válasza:

Idézet a kérdezőtől:

"Szoval ezek nem valami cigany primitiv emberek..."

No komment :)

2018. máj. 20. 07:24
 19/24 anonim ***** válasza:

Hát igen, néha egy-két cigány különb családi életet él, mint a kérdező ismerőseik esetében. :D

Amúgy régen, nagyszüleink idejében nagyon sokan így élték le az életüket egymás mellett, nem nagyon lepődtek meg a házastársak, ha a férjük vagy feleségük titokban másfele kacsintott. Nem volt akkor sem erkölcsös dolog, de nem váltak el.

De a mai világban azért, ha van választás, hogy legalább a gyerekek nőjenek fel normális környezetben, mert a szülők között nincs már szeretet, megértés akkor inkább a válás. A feleség addig fogja magát elnyomni, amíg ki nem köt a pszichiátrián vagy beteg nem lesz. Ha ő így döntött, akkor nem lehet rajta segíteni. A férj meg vagy mellette marad, vagy végleg elválik.

2018. máj. 20. 07:35
 20/24 Lifeishard ***** válasza:
100%

Semmit. Maximum annyit, hogy ne a barátodtól tanuld el a társas viselkedés szabályait, aki:

- gátlástalan,

- hazug,

- gyáva, mert kifogásokat keres ("gyerekek miatt nem akar válni... pf...).

A felesége pedig biztos, hogy "flexes" - megalázzák, elárulják, hülyének nézik, de ez neki jó.

Mielőtt még: nem feszítek én keresztre senkit. Megértem, ha valaki megbocsát a másiknak egy boltlást. De hogy valaki elfogadja a lábtörlő szerepét...

32/F

2018. máj. 20. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!