Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/20 anonim válasza:
2 exem is megcsalt, abból az egyik többször is. Legalábbis ennyiről tudok :)
13/20 anonim válasza:
Úgy rendesen eddig egyszer, de mondjuk ott aztán a csaj ki is lépett mellőlem, tehát nem ilyen háttérben sunyizás volt, hanem már dobbantani tervezett.
Meg volt még egy másik esett, ahol a csaj hülyített, miközben egy másik pasassal is kavart, de ott inkább őt csalta meg velem.
14/20 anonim válasza:
Egyről tudok, de az nagyon fájt, és előtte ill. lebukás után is a szemembe hazudozás megfűszerezte. :-/
15/20 anonim válasza:
Engem soha, legalábbis nem tudok róla. Néhány komoly kapcsolatom volt de mindegyikük szerelmes volt belém.
40/n
17/20 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
És téged?
És te hányszor csaltad meg a párod?!
De őszintén!!
18/20 anonim válasza:
Szerencsés vagyok,tudom ,hogy engem egyszer sem. Kivéve egypár triót,de az más. Én előtte ,utána vagy 50*. Utána persze jóval kevesebb. Ezt is csak azért ,mert nagy volt a különbség a sex étvágy között. ..és ez ugye prosztirákot okozhat.
19/20 anonim válasza:
Egyszer, de azt két éven keresztül folyamatosan, beleértve
a terhességet is az én gyermekemmel a szíve alatt.
Ha a csókot és megcsalásnak vesszük (én igen),
akkor korábban még kétszer, másokkal.
F/3x
20/20 kokohoho válasza:
Csak a halál biztos, ezért azt kijelenteni, hogy "engem biztosan nem", csak önámítás lenne! Reálisan csak azt válaszolhatom, hogy akinél ennek jelentősége van, nem tudok róla és még a gyanuja sem merült fel bennem,,,,, nekem ennyi elég is,,,, a fikciózást meghagyom azoknak, akik élvezik, ha szenvedhetnek. Miért lenne jó nekem, ha azon agyalnék mikor nincs velem, hogy nem e éppen megcsal? Ha mégis megtette, lelke rajta,,,,, az nyomassza őt! Azért annyit hozzá tennék még, hogy 16 éves korunk óta vagyunk együtt a feleségemmel és már túl vagyunk az 50-en! Azok a csajok, akik előtte voltak, akkor sem nagyon érdekeltek, de így utólag teljes bizonyossággal kijelenthetem, hogy nem számítottak, ezért akármit is tettek, egészségükre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!