Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek mi a nolmaris ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a nolmaris ha hanyszor tisztalkodik egy pasi?

Figyelt kérdés

Van egy Lakotarsam akit egyre jobban kedvelek,viszont vannak higeniai problemai!

Ő nem furdik!! Havi 1 x max mert ugy sporol!

Ha furdik is ugyanazt a boxert veszi vissza és kepes 1 evig azt hordani .. fogat mosni sem lattam!

Az oke hogy pasibol van de azert az alap higenia legyen meg!ti hogy latjatok?

2018. ápr. 2. 20:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem látom, de innen érzem a szagát.
2018. ápr. 2. 20:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Fu. Ez elég gáz. Biztos büdi is.
2018. ápr. 2. 20:22
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
WTF. Én naponta egyszer vagy kétszer
2018. ápr. 2. 20:23
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus. Az alap minden embernel a napi egy zuhany vagy furdes, neha-neha ha egy nap kimarad, amennyiben nem izzaszto fizikai munkat, vagy koszos helyen dolgozik az illeto, az oke... De a koszos alsogatya visszavevese meg hasonlok, az hanyinger.
2018. ápr. 2. 20:23
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
Hanytam. Igenytelen proli.
2018. ápr. 2. 20:26
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért napi 1x illik. :D
2018. ápr. 2. 20:28
 7/15 anonim ***** válasza:
75%

Én ilyen emberhez nem tudnék vonzodni. Ez teljesen abnormális!! :D hogy érezheti így jól magát a bőrében?

Válaszolva a kérdésre: napi egy a minimum. Még ha nem megyek ki a lakásból, mert itthon kell tanulnom, akkor is rosszul érzem magam és el kell mennem fürdeni. Mondjuk én lány vagyok, de szerintem egy férfinek is legyen erre szüksége/igénye.

2018. ápr. 2. 20:29
 8/15 anonim ***** válasza:
75%
Fúj. Ilyenkor mindig örülök, hogy ilyen igényes férjem van. Alap a napi zuhany. Ha meg mondjuk fűnyírás, sport, stb. miatt napközben már egyszer zuhanyzott, de mondjuk még megyünk valahová aznap, akkor este megint normális tisztálkodás. Reggel is normális mosakodás, tiszta ruha. A férjemnek vannak alvós és nappali alsónadrágjai. Éjszakába nyúló buli után is zuhanyzunk.
2018. ápr. 2. 20:31
 9/15 anonim ***** válasza:
87%

Jaj hagyjuk már. Havi egy az kábé hajléktalan kategória. Meg ugyan min spórol, azt a 3000 forintot amit havonta elköltene vízre és tüsfördőre? Meg egy évig ugyanazt az alsógatyát hordja?

Bocs, ezt senki nem hiszi el.

2018. ápr. 2. 21:20
 10/15 anonim ***** válasza:
82%
Nekem ez a sztori nem kerek, ha valóban havonta 1x fürdene és egy évig hordana egy gatyát, már rég mindenféle fertőzései lennének!
2018. ápr. 2. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!