Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a nolmaris ha hanyszor tisztalkodik egy pasi?
Van egy Lakotarsam akit egyre jobban kedvelek,viszont vannak higeniai problemai!
Ő nem furdik!! Havi 1 x max mert ugy sporol!
Ha furdik is ugyanazt a boxert veszi vissza és kepes 1 evig azt hordani .. fogat mosni sem lattam!
Az oke hogy pasibol van de azert az alap higenia legyen meg!ti hogy latjatok?
Én ilyen emberhez nem tudnék vonzodni. Ez teljesen abnormális!! :D hogy érezheti így jól magát a bőrében?
Válaszolva a kérdésre: napi egy a minimum. Még ha nem megyek ki a lakásból, mert itthon kell tanulnom, akkor is rosszul érzem magam és el kell mennem fürdeni. Mondjuk én lány vagyok, de szerintem egy férfinek is legyen erre szüksége/igénye.
Jaj hagyjuk már. Havi egy az kábé hajléktalan kategória. Meg ugyan min spórol, azt a 3000 forintot amit havonta elköltene vízre és tüsfördőre? Meg egy évig ugyanazt az alsógatyát hordja?
Bocs, ezt senki nem hiszi el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!