Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy tényleg jó pasi miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tényleg jó pasi miért van együtt egy kövér csajjal?

Figyelt kérdés
Nem nőies vagy “duci” hanem kövér és alacsony. A pasi 10/10 külsőre, és nagyon normális is. Ezen nincs igazából mi filózni: kaphatna jobbat ez ezer százalék, de tényleg. Ez olyan mint mikor sok csak csúnyácska pasival jön össze mert humoros és jófej de aztán úgyis szétmennek pár év múlva...Nagyon sok ilyet láttam már, nem rosszindulatból kérdezem. Vagy valami nagy gond lehet a pasival amit nem látni? Nem rosszindulatból kérdezem tényleg csak érdekel :)))
2018. febr. 26. 20:05
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
bocsi az elírásokért... *sok csaj- akar lenni.
2018. febr. 26. 20:06
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Az nem jutott eszedbe, hogy szereti a lányt ès azèrt van vele?
2018. febr. 26. 20:21
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Mert a kövér lányok tetszenek neki. Nem egy ilyen van, nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése.
2018. febr. 26. 20:23
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Itt gyakran olvasok olyat, hogy egy ilyen lány lefogy nőiesen telre. Felszed egy pasit aki 10/10 de a teltebb nőket szereti. Na csak most jön amit itt olvasok: nő elengedi magát...
2018. febr. 26. 20:26
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Mert mondjuk a csaj emberminőségre 10× jobb, mint te.
2018. febr. 26. 21:11
 6/12 anonim ***** válasza:
97%

"Vagy valami nagy gond lehet a pasival amit nem látni?"

Jézusom, téged csak a külsőségek érdekelnek ?

2018. febr. 26. 21:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Veled van gond, nem a pasival. "kaphatna jobbat" - mondod, de tudsz te bármit is arról a nőről?
2018. febr. 27. 12:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A gimi legjobb pasijával jártam, de tényleg! Még gimi után is kitartott a dolog. Aztán eltávolodtunk sajnos, majd bevallotta, hogy az egyik csoporttársa nagyon megtetszett Neki. Szakítottunk, Ők összejöttek és amikor megláttam a lány ledöbbentem. Kicsi, kövér, szőrös (ezt messziről is lehetett látni). Nem értettem. Később úgy alakult, hogy egy helyen dolgoztunk a lánnyal (mindketten otthon vagyunk a gyerekekkel) és egy tündér, hihetetlen kedves, aranyos, okos, nyugodt, nem találkoztam még ennyire vonzó személyiségű emberrel. Azóta házasok és a 3.gyerekük éppen érkezőfélben van:). A belső értékek meg tudják szépíteni az embereket!
2018. febr. 27. 12:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Pl azért mert szereti. Akármennyire is savanyú a szőlő számodra.

Tudomásul kellene már venni, hogy mindenkinek más az ízlése, vannak pasik akiknek a nagyon vékony lányok, vannak akiknek az átlagos testalkatúak, vannak akiknek a sportos-izmos nők, és vannak akiknek a telt, duci vagy kövérebb nők jönnek be. Törődj bele!

Csípem amikor az ilyen szintem felszínes emberek, mint te, és a hozzád hasonlók, pofára esnek. Tudod, a túlsúlyos embereket is lehet szeretni (mértéktől függetlenül), bármennyire hihetetlen.

2018. márc. 2. 20:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező gondolom 14 éves, instagramon, meg youtubeon felnőtt kiskamasz, aki annyit tud a világról, ami a megrendezett videókon, és photoshoppolt képeken van.
2018. márc. 3. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!