Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy tényleg jó pasi miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tényleg jó pasi miért van együtt egy kövér csajjal?

Figyelt kérdés
Nem nőies vagy “duci” hanem kövér és alacsony. A pasi 10/10 külsőre, és nagyon normális is. Ezen nincs igazából mi filózni: kaphatna jobbat ez ezer százalék, de tényleg. Ez olyan mint mikor sok csak csúnyácska pasival jön össze mert humoros és jófej de aztán úgyis szétmennek pár év múlva...Nagyon sok ilyet láttam már, nem rosszindulatból kérdezem. Vagy valami nagy gond lehet a pasival amit nem látni? Nem rosszindulatból kérdezem tényleg csak érdekel :)))
2018. febr. 26. 20:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10. Mondasz valamit.
2018. márc. 4. 02:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Bárki bármit választhat. Én speciel "tényleg jó pasi" vagyok: jóképű, intelligens, képzett, van egzisztenciám stb. Nem tökéletes, de ha a te tízes skáládat vesszük alapul, minimum 8/10. De nekem csak a kövér nőkre áll fel :D. Ez van, ezt is lehet szeretni.

26/F

2018. máj. 9. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!