Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek mi a nolmaris ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a nolmaris ha hanyszor tisztalkodik egy pasi?

Figyelt kérdés

Van egy Lakotarsam akit egyre jobban kedvelek,viszont vannak higeniai problemai!

Ő nem furdik!! Havi 1 x max mert ugy sporol!

Ha furdik is ugyanazt a boxert veszi vissza és kepes 1 evig azt hordani .. fogat mosni sem lattam!

Az oke hogy pasibol van de azert az alap higenia legyen meg!ti hogy latjatok?

2018. ápr. 2. 20:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen higiénia mellett 100méterről bűzlene...én napi 2x mosok fogat alaphangon, kivéve ha csokit eszek,vagy mákostésztát vagy bármi olyat ami fog közé marad esetleg szájszagot hagy. Ezen kívül zuhanyzom meló után mikor hazaérek és reggel is.
2018. ápr. 2. 23:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon nem a "normális" kategória...Nálam az legalább azt jelenti, hogy napi egy zuhany/fürdő, napi két arcmosás, napi két fogmosás, heti egy hajmosás. Arcszőrzet, haj karbantartása, tehát borotválkozik vagy szakállat vág, eljár fodrászhoz, ha kell. Dezodor. Valamint minden nap tiszta alsónemű, tiszta zokni, tiszta felső (nadrágot, pulcsit szerintem lehet hordani több napig). Illetve nem kell nem tudom milyen drága vagy márkás, divatos ruha, de lehetőleg ne addig hordjon egy ruhadarabot, amíg le nem rohad róla...Én értem, hogy pasi és mondjuk őt nem különösebben érdeklik a külsőségek, de azért a személyes higiéniájára adjon mindenki és egy minimális ápoltság, igényesség mindenkitől elvárható, mert szerintem nem kerül sok időbe/pénzbe/erőfeszítésbe...

A leírtak engem nagyon zavarnának és szerintem szólnék is neki, megpróbálnám rávezetni arra, hogy legyen picit higiénikusabb, ápoltabb.

2018. ápr. 2. 23:42
 13/15 anonim ***** válasza:
33%
Fúj, undorító. Na ezért sincs pasim.
2018. ápr. 2. 23:56
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én ebben azt nem értem, hogy lehet úgy egyre jobban kedvelni egy lakótársat, hogy a napok, hetek múlásával egyre nehezebb egy légtérben lenni vele. Ha ilyen szinten nincs igénye a tisztaságra a saját bőrén, nem akarnám látni a környezetére mennyire nem figyelhet.

Még mikor valaki fogat is mos naponta de munkahelyen ebédel netán dohányzik hát akkor is megcsaphatja az embert a másik szájszaga s nem egy kellemes élmény. De így meg....

2018. ápr. 3. 21:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Túltoltad. Egy évig hord egy alsót? Meghalnál a szagától.
2018. ápr. 4. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!