Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek, ha az exfeleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha az exfeleség jelen lenne az életetekben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyik nap párom azzal jött elő, hogy az exfeleség szólt neki, hogy annál a cégnél,ahol az ő dolgozik, van munkalehetőség a páromnak (megjegyzem: páromnak van munkája,de lehet az új helyen több fizetést kapna). Kiakadtam, mert azonnal féltékeny lettem, hogy ha egy munkahelyen dolgoznának, akkor a napi flört, közös kávézás,ebéd felmelegítené az érzéseket kettőjük között. Annyit mondtam páromnak,ha beadja a pályázatát ahhoz a céghez, ahol az exfeleség dolgozik, elhagyom...(azt tudni kell, hogy a párom mindig kedves az exével, nem mer neki nemet mondani annak ellenére, hogy azért vált el tőle, mert a nő megcsalta és gyereket szült mástól, másnak). Ti mit tennétek a helyemben? Karba tett kézzel néznétek, hogy az ex odacsábítja egy közös munkahelyre a párotokat? Miért tudja az orránál fogva vezetni? Ráadásul,mikor kiakadtam ezen a páromnak, nem értett meg és elfogadná,hogy elhagyom, csak az exfeleség nehogy megsértve legyen,hogy visszautasították az ajánlatát... köszi!

2013. márc. 26. 23:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Sokan vagytok ti kis helyed:DD
2013. márc. 26. 23:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ha el akar menni, úgyis elmegy. ha ennyire nem bízol benne, akkor hagyd is el.
2013. márc. 26. 23:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Egyrészről bíznék a saját nőiességemben és az egész személyemben, ez pedig afelé lendíteni az egészet, hogy ne érdekeljen, ne problémázzak ezen. Viszont sajnos nem csak ez a szempont. Nagyban függne attól is, hogy milyen az a kapcsolat, mennyire érzem, hogy van jövője, igazi a szerelem.

Ha úgy éreznéd, hogy ő az igaz szerelmed, és ő is szeret téged, akkor nem problémáznád.

Viszont az aggodalomra ad okot, hogy láthatóan téged mégis zavar valamiért az egész, az pedig a pont az i-n, hogy a párodnak az fontosabb, hogy az exfeleség ne legyen megsértve...:D Oda ne rohanjak...

Szerintem úgy összességében nézve már, ha a helyedben lennék, én is ideges lennék már. Leülnék beszélgetni a párommal úgy igazából, komolyan, és a beszélgetés milyensége és kimenetele alapján hoznám meg a végleges döntést, hogy megyek-e vagy maradok.

2013. márc. 26. 23:20
 4/9 anonim ***** válasza:
*problémáznál
2013. márc. 26. 23:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha tényleg az exfelesége megszállottja, úgysem az állás a probléma. Ha nem, semmi okod a féltékenységre.
2013. márc. 26. 23:24
 6/9 anonim válasza:

Én is ezt tenném amit te. És ha a szakítást választaná inkább, akkor még csak nem is sírnék miatta.

Azért kíváncsiságból feltenném neki a kérdést, hogy fordított esetben ő hogyan viselné ugyanezt? Megkérdezhetem tőled egyébként, hogy mennyi ideje vagytok együtt?

2013. márc. 27. 00:35
 7/9 anonim ***** válasza:
82%

Ostoba vagy. Közlöd vele, hogy, ha nem úgy alakul, ahogy te elképzeled, akkor elhagyod? Ha nekem ilyen mondana egy nő, akkor abban a percben kipaterolnám az életemből.

Egyébként is, mit gondolsz? Utálnia kéne az exét, mert veled van? Ergya női mentalitás, hogy az exet utálni kell, meg kicseszni vele, ahol csak lehet.

Meg lehet, hogy azért akar jobb melót, hogy kettőtöknek jobban menjen? Hallod, a pasid jobban járna nélküled!

2013. márc. 27. 06:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Nyáron lesz 3 éve, hogy együtt vagyunk. Az utolsó kommenthez csak annyit, nem egészséges az ex-szel való intenzív kapcs. tartás...Hol marad az önbecsülés? vagy nincs is olyan a férfiaknak? Tartsuk meg az egészséges távolságot....
2013. márc. 27. 19:10
 9/9 anonim ***** válasza:
És mi vagy te, hogy ezt így megállapítottad, hogy nem egészséges? Ha most te dobod a pasid 3 év után, mert ő melót vált, akkor teljesen kitörlöd az életedből?
2013. márc. 27. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!