Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érti valaki a pasikat, legfőképpen jelen esetben a vőlegényem?
Távkapcsolat van köztünk ami azt jelenti hogy én Magyarországon, ő Németországban van, havonta 3napotz vagyunk együtt azaz amikor ő hazajön.Szerencsére ez változni fog, 2 hetente lesz 3nap mivel összejön a saját autó.
Jelenleg itt vagyok nála,2 hétre, már pénteken indulunk haza! Végig melózta az időt amióta itt vagyok, csak 2 szabadnapja volt.
Aligha volt szex 2 naponta, tegnap is melózott, 11től du.16ig, hazajött elfoglaltuk magukat, ő palacsintát szeretett volna, 2esben megcsináltuk, közbe kis borozás, együtt fürdés, és egy nagyon jó szex.Kb félóráig tartott elég intenzív volt. Aztán én még szerettem volna egyszer nyűgösködött hogy hát ő nem, fáradt hiába piszkáltam semmi, ennek hatására bekapcsolta, egy erotikus filmet, elkezdtem lent orálisan kielégíteni, majd végül ráültem és szexeltünk, de szinte nem is mozgott csak én, még azt is megmerném kockáztatni hogy a nő hangja miatt élvezett el.
Előre elnézést hogy ilyen részletesen leírom, de muszáj voltam, elvagyok kenődve, nem szeretném ha a kapcsolatom tönkre menne.Hogy vélekedtek erről?? Mit kéne tegyek??? Vagy tényleg csak fáradt volt??
Ha egy kapcsolatban csak a szex a fontos, akkor az nem ér semmit! Miért nem lehet elhinni, hogy ha valaki fáradt, akkor nincs kedve egész éjjel szexelni? Miért csak saját magaddal törődsz, és vele miért nem? Ha félóráig szexelt veled, az neked miért nem elég?
Ha így folytatod, akkor a kapcsolatod biztosan tönkre megy! Ahhoz, hogy egy kapcsolat jól működjön, nem csak a nő felfokozott igényeit kell érvényesíteni!
Mégegyszer: ha neked CSAK a szex a fontos a kapcsolatotokban, az akkor nem lesz hosszú életű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!