Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Az esküvőtök előtt fél évvel megjelenne egy nő az életetekben, aki nagy hatással van rátok, mi lesz az esküvővel?
Szerintem bepanikoltal. Hogy jajj, akkor innentol "ugyanaz a bugyi marad orokre" (cf: Ulloi Uti Fuck-Eskuvo).
Azt jol tetted, hogy leepitetted. Ha alapjaban nem rossz a kapcsolat akkor szerintem semmi baj, ez elofordul mindenkivel.
Hitegetted valamivel a masikat? Vagy az elejetol tisztaban volt azzal, hogy menyasszonyod van es hazasodni fogtok?
Most fordult elo ilyen eloszor? Vagy maskor is volt mar kisertes? Az hogy jo a kapcsolatotok, miben nyilvanul meg? Jo mert megszoktatok, vagy jo mert tenyleg mindenben tudtok tarskent viselkedni?
Tenyleg azert lesz eskuvo mert igy akarjatok, vagy inkabb azert mert ezer eve egyutt vagytok, es engedtek a tarsadalmi nyomasnak?
Szerintem eloszor ezekre a kerdesekre valaszolj, aztan lathatod majd hogy mennyire "sulyos"vagy nem az ugy.
Az vesse rad az elso kovet aki nem ingott meg meg a felelosseg sulya alatt soha. Ki igy, ki ugy.
szergény leendő feleséged... ha ezt megcsináltad vele esküvő előtt, amikor elvileg fullon kéne legyetek, mert ez után már csak a leépülés jön, tehát minden évvel jobban kopik a nagy szerelem, és többet kell tenni a kapcsolatért, akkor szinte tutira veszem, h. te házasként is félre fogsz dugni majd évek/hónapok múlva is.
éretlen tacskó vagy, sztem ne tedd tönkre a menyasszonyod életét, és hadd találjon magának egy rendes pasit, aki nem árulná így el a szerelmüket, nem alázná meg a megcsalással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!