Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fiúk! Az esküvőtök előtt fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Az esküvőtök előtt fél évvel megjelenne egy nő az életetekben, aki nagy hatással van rátok, mi lesz az esküvővel?

Figyelt kérdés
A hölgy tegyük fel nagyon felkelti az érdeklődéseteket. Lelki társak lesztek, nagyfokú szexuális vonzalom is kialakul és végül a pettingig eljuttok. Érdemes így megházasodni és a biztosat választani, ráadásul a lelkiismeret is odaköt?
2016. júl. 31. 16:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%
Ha már megcsaltad a menyasszonyod, akkor nem érdemes. Viszont annyit azért megérdemel, hogy elmond neki az igazat.
2016. júl. 31. 16:45
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Fú, hát így semmiképp sem szabad megházasodni.
2016. júl. 31. 16:48
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor gond van. Mindenképp törölni kell az esküvőt habár akkor már aligha tűnhet fel ilyn "nő". És petting sincs, amíg kapcsolat megvan (nálam legalábbis nem)
2016. júl. 31. 16:49
 4/25 A kérdező kommentje:
Igen, de alapvetően nem rossz a kapcsolatom és szeretem a menyasszonyomat. Nem tudom én sem mi ez nálam, talán csak újdonságra vágyom. a másik hölggyel megszakítottam minden kapcsolatot.
2016. júl. 31. 16:51
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még nem nőttél fel a házassághoz...
2016. júl. 31. 16:59
 6/25 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem bepanikoltal. Hogy jajj, akkor innentol "ugyanaz a bugyi marad orokre" (cf: Ulloi Uti Fuck-Eskuvo).

Azt jol tetted, hogy leepitetted. Ha alapjaban nem rossz a kapcsolat akkor szerintem semmi baj, ez elofordul mindenkivel.

Hitegetted valamivel a masikat? Vagy az elejetol tisztaban volt azzal, hogy menyasszonyod van es hazasodni fogtok?

Most fordult elo ilyen eloszor? Vagy maskor is volt mar kisertes? Az hogy jo a kapcsolatotok, miben nyilvanul meg? Jo mert megszoktatok, vagy jo mert tenyleg mindenben tudtok tarskent viselkedni?

Tenyleg azert lesz eskuvo mert igy akarjatok, vagy inkabb azert mert ezer eve egyutt vagytok, es engedtek a tarsadalmi nyomasnak?

Szerintem eloszor ezekre a kerdesekre valaszolj, aztan lathatod majd hogy mennyire "sulyos"vagy nem az ugy.

Az vesse rad az elso kovet aki nem ingott meg meg a felelosseg sulya alatt soha. Ki igy, ki ugy.

2016. júl. 31. 17:18
 7/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem hitegettem, tisztában volt vele, bár az tény, hogy volt, hogy úgy éreztem többet érzek iránta és ezt el is mondtam neki. Illetve azt is tudta mennyire meg vagyok zavarodva. De a vége felé már igyekeztem az eszemre hallgatni. Volt már máskor is kísértés, de az nem ekkora volt, illetve voltunk már többször külön a menyasszonyommal, ilyen külön idők alatt voltak más bnőim. Vannak nálunk is hullámvölgyek, de ezeken túl tudunk lendulni. Kétsegeim vannak természetesen ezek után, de úgy érzem ez az, amit meg szeretnék próbálni. Az esküvő elsosorban a menyasszonyomnak fontos egyébként.
2016. júl. 31. 17:42
 8/25 anonim ***** válasza:
Ne vedd el... Pláne, ha már többször is külön voltatok. Felmelegítve tényleg csak a töltött káposzta jó. Gondolj bele, kidobtok egy csomó pénzt az esküvőre aztán egy év múlva megint jön egy ilyen nő...
2016. júl. 31. 18:02
 9/25 anonim ***** válasza:
78%

szergény leendő feleséged... ha ezt megcsináltad vele esküvő előtt, amikor elvileg fullon kéne legyetek, mert ez után már csak a leépülés jön, tehát minden évvel jobban kopik a nagy szerelem, és többet kell tenni a kapcsolatért, akkor szinte tutira veszem, h. te házasként is félre fogsz dugni majd évek/hónapok múlva is.

éretlen tacskó vagy, sztem ne tedd tönkre a menyasszonyod életét, és hadd találjon magának egy rendes pasit, aki nem árulná így el a szerelmüket, nem alázná meg a megcsalással.

2016. júl. 31. 18:52
 10/25 anonim ***** válasza:
66%
Ebből válás lesz úgyis.
2016. júl. 31. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!