Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem látok kiutat ebből?
Férjnél vagyok néhány éve és volt egy időszak, amikor szeretőm volt mellette. Nem volt rá nyomós okom, csak sok volt a stressz az életünkben és a szex is ellaposodott. Rájöttem, hogy a férjem egy nagyszerű ember és nem ezt érdemli, ezért szakítottam a szeretőmmel és most én is és a férjem is minden energiánkat a kapcsolatunkba fordítjuk. Úgy érzem minden sokkal jobb most, nem szeretném, ha elválnánk. A szeretőm mégis most újra vissza akar szerezni, folyamatosan fenyegetőzik és zsarol. A férjemmel sajnos ismerik egymást, így minden okom megvan az aggodalomra. Én nem akarok többet vele lenni, nem akarom megint megcsalni a férjemet, de félek attól is, hogy ha ez kiderülne, akkor már nem tudnám jóvátenni. Nem tudom mit csináljak, nagyon megbántam és nem bírnám ki, ha elveszíteném a férjemet. Nagyon kétségbe vagyok esve.
26N
Két dolgot tehetsz:
-Lapítasz, és bízol abban hogy csak blöfföl,
-Elmondod a férjednek, jobb ha tőled tudja meg alapon, és bízol benne hogy nem vág (azonnal) az utcára.
Amúgy mennyi bizonyítéka van/lehet a szeretődnek? Bár ilyen vád alól hazugsággal kimászni az kb lehetetlen, és csak lejjebb ásod magad vele.
Szeretőt NEM a férj/feleség ismerősi köréből választunk! Ha már valaki ennyire gerinctelen hogy ehhez folyamodik a problémák megoldása helyett...
A hazassagotok halalos iteletet irtad ala azzal hogy felrementel, ezt jobb ha tudod...
Valoszinuleg elobb utobb boritja a bilit es ha a ferjed megis bocsat, nagy valoszinuseggel elobb-utobb ramegy majd a kapcsolatotok. Sosem az a legnehezebb lepes egy ilyet kovetoen hogy egyutt maradjon ket ember, mert sokfele okbol kifolyolag egyutt lehet maradni pl: szeret, kozos tulajdon, kozos gyerekek. A nehezebb resze utanna jon, hogy mennyire funkcionaltok ezekutan jol. Vegyuk figyelembe hogy bizalom mar nem lesz, harag es sertettseg viszont annal tobb. Se neki, se neked nem lesz nyugodt es harmonikus eleted, ha erre feny derul.
Sajnos ez van, de ezt te is erzed. Tanacsot nem tudok adni, mert azt nem fogom javasolni hogy vallj szint ugyanis lehet ellehet tusolni az ugyet, akkor oriasi szerencsed volt. De ha a csavo megis borit es bizonyitekok vannak a kezeben, duplan rab...szol.
Őszinte legyek?
Csöppet se sajnállak, még ha lepontozol is érte.
Jobban teszed, ha bevallod,mielőtt az espasidtól tudja meg...
Eddig azt hittem csak a női ex szeretők ilyen elmebetegek,hogy szakítás után zsarolnak, zaklatnak...de ezek szerint a férfiak se különbek..:(
El kell mondanod neki, akár blöfföl a szeretőd, akár nem. Ennyivel tartozol a férjednek. Tapasztalatom szerint ezt a kapcsolatok 90%-a nem éli túl, és a maradék 10%-ból 8% is pár éven belül tönkremegy. Tehát így hasraütésre van 2% esélyetek, hogy a tiétek lesz az a kapcsolat, ami kibírja ezt a kemény próbát.
Azt még hozzátenném, hogy jobb őszintén, önmagunkkal szembenézve elválni, mint hazusságban élni egy házasságban.
Ha nem mondod el az igazságot a férjednek, akkor előbb-utóbb utol fog érni a bűntudat vagy a szerető - a végeredményt tekintve mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!