Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek, ha nem látok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem látok kiutat ebből?

Figyelt kérdés

Férjnél vagyok néhány éve és volt egy időszak, amikor szeretőm volt mellette. Nem volt rá nyomós okom, csak sok volt a stressz az életünkben és a szex is ellaposodott. Rájöttem, hogy a férjem egy nagyszerű ember és nem ezt érdemli, ezért szakítottam a szeretőmmel és most én is és a férjem is minden energiánkat a kapcsolatunkba fordítjuk. Úgy érzem minden sokkal jobb most, nem szeretném, ha elválnánk. A szeretőm mégis most újra vissza akar szerezni, folyamatosan fenyegetőzik és zsarol. A férjemmel sajnos ismerik egymást, így minden okom megvan az aggodalomra. Én nem akarok többet vele lenni, nem akarom megint megcsalni a férjemet, de félek attól is, hogy ha ez kiderülne, akkor már nem tudnám jóvátenni. Nem tudom mit csináljak, nagyon megbántam és nem bírnám ki, ha elveszíteném a férjemet. Nagyon kétségbe vagyok esve.

26N

2018. máj. 16. 08:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Vállald a felelősséget a tetteidért és mondd el neki te mielőtt mástól tudja meg. Nem sok esélyed van, de még mindig így van a legtöbb.
2018. máj. 16. 08:59
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt te főzted magadnak. Olyan férfival kezdeni aki meg ismeri is a férjedet elég nagy butaság volt. Nem tudsz mit tenni, ha borul a bili akkor borul, és ki fog tálalni a férjednek. És meg is fogod érdemelni.
2018. máj. 16. 08:59
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

ez egy lecke felelősségvállalásból és gerincességből.

mikor széttetted neki, nem paráztál a férjed miatt.

most akkor nézz szembe a következményekkel.

2018. máj. 16. 09:04
 4/17 anonim ***** válasza:
67%

Nagyon rosszul választottál szeretőt. Ki akar sajátítani, a rabszolgájává akar tenni...

Van a kezében olyan személyes dolog, ami arra utal, hogy ténylegesen voltál vele? Email, sms, kép?

2018. máj. 16. 09:08
 5/17 anonim ***** válasza:
85%

Érdekes, hogy csak azután jöttél rá miután megcsaltad...

Rájöttél inkább, hogy a szeretőd mégse olyan nagy király?

2018. máj. 16. 09:14
 6/17 anonim ***** válasza:
95%
Semmit, ne engedj a zsarolásnak. lehet hogy csak blöfföl, mert miért akarna szerezni magának egy ellenséget a férjed személyében, ha úgyse kap vissza. Mondd meg neki, hogy te már döntöttél, és ha a feje tetejére áll se lesz már köztetek semmi. Még akkor se, ha a férjeddel szétmennétek. És reménykedj, hogy feladja. Igen, benne van a pakliban, hogy folytatja, de ezt vállalni kell, akkor se engedhetsz a zsarolásnak. Sajnos nincs jó megoldás, ahhoz vissza kéne forgatni az időt
2018. máj. 16. 09:19
 7/17 anonim ***** válasza:
62%
Persze, most be vagy szarva, de az a helyzet hogy vállalni kell a felelősséget a tetteinkért, az legrövidebb út az őszinteség...
2018. máj. 16. 09:25
 8/17 anonim ***** válasza:
51%
Minket, embereket az is kulönböztet meg az állatoktól, hogy van karmánk, ez pedig nem más, mint tetteink következménye, vagyis a visszahatás. Tudattal rendelkező, gondolkodó lény vagy. Mégis meglépted ezt, fájdalmat okozva annak, akit elviekben szeretsz. Ez szeretet? Viseld a tettek nehézségét és légy igaz most is, ne csak a jólét idején!
2018. máj. 16. 09:29
 9/17 anonim ***** válasza:
55%

szerintem meg nem szereted a férjedet, alapból nem csaljuk meg, akit szeretünk.

most kapaszkodsz belé, ló nincs, jó a szamár is alapon, de ennyi.

2018. máj. 16. 09:43
 10/17 anonim ***** válasza:
66%
Olyan még senkivel se történt, hogy belátta: rosszul döntött, és az eredeti elképzelése volt a jó?
2018. máj. 16. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!