Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem látok kiutat ebből?
Férjnél vagyok néhány éve és volt egy időszak, amikor szeretőm volt mellette. Nem volt rá nyomós okom, csak sok volt a stressz az életünkben és a szex is ellaposodott. Rájöttem, hogy a férjem egy nagyszerű ember és nem ezt érdemli, ezért szakítottam a szeretőmmel és most én is és a férjem is minden energiánkat a kapcsolatunkba fordítjuk. Úgy érzem minden sokkal jobb most, nem szeretném, ha elválnánk. A szeretőm mégis most újra vissza akar szerezni, folyamatosan fenyegetőzik és zsarol. A férjemmel sajnos ismerik egymást, így minden okom megvan az aggodalomra. Én nem akarok többet vele lenni, nem akarom megint megcsalni a férjemet, de félek attól is, hogy ha ez kiderülne, akkor már nem tudnám jóvátenni. Nem tudom mit csináljak, nagyon megbántam és nem bírnám ki, ha elveszíteném a férjemet. Nagyon kétségbe vagyok esve.
26N
ez egy lecke felelősségvállalásból és gerincességből.
mikor széttetted neki, nem paráztál a férjed miatt.
most akkor nézz szembe a következményekkel.
Nagyon rosszul választottál szeretőt. Ki akar sajátítani, a rabszolgájává akar tenni...
Van a kezében olyan személyes dolog, ami arra utal, hogy ténylegesen voltál vele? Email, sms, kép?
Érdekes, hogy csak azután jöttél rá miután megcsaltad...
Rájöttél inkább, hogy a szeretőd mégse olyan nagy király?
szerintem meg nem szereted a férjedet, alapból nem csaljuk meg, akit szeretünk.
most kapaszkodsz belé, ló nincs, jó a szamár is alapon, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!