Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek a nők hány százalé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nők hány százaléka lép félre?

Figyelt kérdés
Illetve hány százalék azok között, akik csinosak?
2018. máj. 11. 13:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Dontsd mar el mit akarsz kerdezni ??
2018. máj. 11. 13:35
 2/13 anonim ***** válasza:
24%
Nem tudom, de tuti, hogy sok.
2018. máj. 11. 13:43
 3/13 anonim ***** válasza:
45%
22,4 százalék lép félre ebből 74,7% csinos
2018. máj. 11. 13:50
 4/13 Loser guy w/ iPhone ***** válasza:
42%
Sok és nem a csinosságtól (eleve wtf, ez az öltözködésre utal és tök szubjektív) függ...
2018. máj. 11. 13:56
 5/13 anonim ***** válasza:
73%

Kb. az emberek fele lép félre és nagyjából ugyanannyi nő, mint férfi.

A környezetemben a félrelépő nők többsége pont, hogy nem a tipikus csini csajszi, hanem azok, akik kevésbé néznek ki jól és épp horogra akadtak egy szépfiúnak.

2018. máj. 11. 14:20
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
Furcsa, de én is azt tapasztaltam, hogy a megcsalós ismerős nők nem túl előnyös külsejűek általában. Viszont a szebb nőismerőseimet mind megcsalták a férjeik, barátaik. Tudom, hogy a szépség szubjektív, de most az általános szépségideálra gondolok.
2018. máj. 11. 14:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen kérdés volt már, ott sem lehetett rá nagyon értelmes válaszokat adni. Nem tudjuk, nem igazán van erről megbízható statisztika, amúgy meg lehet hogy sokkal kevesebben, mint a negatív emberek gondolják. Amúgy is nemtől független a megcsalás, de ez nem tartozik most a kérdéshez.
2018. máj. 11. 14:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Az összes, akit ilyen idiótával hoz össze a sors. Mi köze a csinosságnak ehez??????
2018. máj. 11. 17:20
 9/13 anonim ***** válasza:
50%

Irtruvertális MERFO adatok szerint a nők 80,3 %-a csalja meg a párját vagy férjét.

A maradék 19,7% az pedig egyedülálló.

2018. máj. 11. 17:33
 10/13 anonim ***** válasza:
56%

Az én környezetben sokkal több nő csalta meg a férjét,barátját,mint férfi,de szinte a( ribiket leszámítva)mind csak egy-egy pasival,pár alkalommal.

A hűtlen férjek viszont a házasságuk alatt sok nőt lőttek ki,bár az átlagos férjek nem lépnek félre.

Az pedig szerintem is igaz,hogy a szép nőket ezerszer többen környékezik meg,és előbb-utóbb sokan beadják a derekukat,pláne ha éppen egy kis hullámvölgy van otthon.

Amikor a Férfiak félrelépnel,akkor lapítanak otthon,de ha a nők,főként ha nem pár alkalomról van szó,akkor borítják a bilit,és már költözni is akarnak az új pasihoz.

2018. máj. 11. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!