Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a 30-on felüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a 30-on felüli házas nők hány százaléka lépne félre egy vonzó pasival, ha tudná hogy soha nem derül ki?

Figyelt kérdés

2013. nov. 6. 12:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35-40.
2013. nov. 6. 12:13
 2/13 anonim ***** válasza:
50-60%
2013. nov. 6. 12:13
 3/13 anonim ***** válasza:
70-80%
2013. nov. 6. 12:15
 4/13 anonim ***** válasza:
aki nem lép félre, az nem azért teszi, mert attól fél, hogy lebukik... egy 1éjszakásat bárki bármikor összehozhat a lebukás veszélye nélkül. de akadnak olyan emberek (még ha ritkák is mint a fehér holló), akik hűségesek és ezek ellenére sem feküdnének össze mással a párjuk háta mögött :)
2013. nov. 6. 12:18
 5/13 anonim ***** válasza:
40-50%
2013. nov. 6. 12:20
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem annyian, ahány 30-on felüli házas férfi egy csinos nővel, ha tudnák hogy soha nem derül ki.
2013. nov. 6. 12:20
 7/13 anonim ***** válasza:
30-as pasi vagyok igy nagyjabol ismerem a korosztalyomban levo noket. Ok mar nem tini csajok, nekik a csalad a legfontosabb es nem az egyejszakas kalandok. Mindenki azt hiszi, hogy a 30-as nok mindenre kaphatok, foleg a suhanc gyerekek akik csak MILF-eznek itt ossze-vissza. En azt mondom, hogy talan az 5-10%-a veheto ra ilyenre.
2013. nov. 6. 12:22
 8/13 anonim ***** válasza:

7.vagyok

Nem kell a pasikat is egy kalap ala venni. En 14 ev alatt sem csaltam meg a paromat pedig nem jo a kapcsolatunk. Pedig nem egy olyan alkalom volt, hogy meg tudtam volna tenni es soha nem derult volna ki.

2013. nov. 6. 12:24
 9/13 anonim ***** válasza:

Kedves 7.-8.-as!

Én is a korosztályból származó pasi vagyok, nekem is van tapasztalatom, alsó hangon 90%. Mondjuk nem tartom elítélendőnek, mi pasik sem vagyunk különbek.

2013. nov. 6. 12:58
 10/13 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem, mert kb fél évvel ezelőtt sikerült egyet becserkésznem.

Aztán valahogy megjött az önbizalmam másrészt mintha ők is valahogy mindig betaláltak volna.

Eddig azt gondoltam én is, hogy húú hát egy idősebb, házas nő hogy állna már szóba velem.

Közben meg most már én is simán egy 90%-ot belöknék, ha kérdeznének.

2013. nov. 6. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!