Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 30-on felüli házas nők hány százaléka lépne félre egy vonzó pasival, ha tudná hogy soha nem derül ki?
Figyelt kérdés
2013. nov. 6. 12:12
11/13 anonim válasza:
7-8vagyok
Vagy en elek masik vilagban vagy ti.
Azert en szeretnek abban a tudatban lenni, hogy nincs igazatok. :-)
12/13 anonim válasza:
Ez szerintem nem ilyen kérdés. Akinek van gerince, az nem lép félre, mert a háta mögött is tiszteli a párját.
13/13 anonim válasza:
Erre a férjem azt mondaná, hogy amit rajtad kívül másvalaki is tud, az bármikor kiderülhet:) Vagyis ha a szerető gondol egyet, simán kifecsegheti a dolgot.
Ettől eltekintve, én ugyan még csak közeledek a 30hoz, nem tenném meg. Ugyanis nem az a lényeg, hogy kiderül e vagy sem, hanem az, hogy én tudnám, hogy megtettem, és nem tudnék többet tükörbe nézni. Sem a férjem szemébe.
Amúgy nem kell ahhoz 30 felett lenni, hogy a nők megcsalják a férjüket. A 26 éves 3,5 éve házas sógornőm is megteszi, a férjével egyetemben.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!