Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz hogy a férfiaknak tudat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy a férfiaknak tudat alatt annál "értékesebb" párválasztásnál egy nő minnél kevesebb pasival volt dolga?

Figyelt kérdés
Úgy értem tipikus pasi ösztön, hogy ki akarnak sajátítani egy nőstényt (vagy többet), és más "gyerekét" nem akarják eltartani. Tehát akkor a szűz csajok a legvonzóbbak, és az idősebb ribik a legtaszítóbbak egy férfinak?
2013. nov. 5. 16:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ezeknek a kérdéseknek van értelmük, vagy csak arra játszotok rá, hogy minél előbb kirakassátok innen magatokat?
2013. nov. 5. 16:10
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem mondanám igy, ugyanis nemcsak ez a 2 kategória van..

Bár a férjem igazán értékelte, hogy csak a nászéjszakán adtam oda magma neki.

2013. nov. 5. 16:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Ehhez semmi köze az ösztönöknek. Az ösztönök azt mondják, dugj meg mindenkit akit megkívánsz és meg tudsz. Ezt az értékmérést a prűd erkölcs mondja. Ezt nem tudat alatt gondolja egy pasi, hanem belenevelték, és ha van egy kis esze, idősebb korára felfogja, mekkora baromság...
2013. nov. 5. 16:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés, és a válaszom igen. Nem igazán tudom megindokolni hogy miért. Talán a belső egom, hogy ez a csaj nem mindenkinek adja oda magát, de nekem igen:)
2013. nov. 5. 16:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Annál értékesebb, minél jobban szeret. :-3
2013. nov. 5. 16:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek továbbra sincs semmi köze az egóhoz, egyszerűen ahogy felnövünk, kapunk egy képet a "rendes" lányról, aki érintetlen, és az a jó...
2013. nov. 5. 16:16
 7/12 anonim ***** válasza:

Evolúciós szempontból a fajfenntartás a lényeg, szóval "ösztön" szempontjából bármilyen egészséges gyerek iránt meg kéne nyilvánulnia altruizmusnak. Nyilván a közelebbi genetikai állomány (gyerek, vagy egyéb rokon) elsőbbséget élvez, de a semmivel szemben nyilván nem lesz más gyereke "elnyomva".

Hogy manapság nem szeretik más gyerekét egyesek eltartani, az inkább önzés, amiről el lehetne vitatkozni, hogy mennyivel áll közelebb az ösztönös viselkedéshez, mint az altruizmus.

Visszakanyarodva a kérdésre: én egy nő "értékét" inkább a személyiségéből határozom meg és ebből a szempontból egy szeretetéhes "ribi" lehet, hogy jobb helyezést ér el, mint egy rideg "szűz". (Ne tessék skatulyának venni, két szélsőséget mondtam.)

2013. nov. 5. 16:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Nálam nem tudat alatti,de ez most mellékes.Én tudatosan ilyen hölgyet keresek magam mellé,akinek minél kevesebb férfi volt az életében,hiszen nekem még egy nő sem volt az életemben.És hasonlót keresek magamhoz. :)
2013. nov. 5. 16:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha már az ösztönökhöz kanyarodunk vissza, mikor egy fiatalabb oroszlán legyőzi egy falkában a falkavezért, akkor a kölyköket általában megöli, mivel a saját genetikai állományát részesíti előnyben.
2013. nov. 5. 16:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Nálam személy szerint ez igaz. Mivel nekem sem volt hegyrakásnyi nőm, nem az, hogy elvárom a másiktól (hiszen ha megismered ezt nem tudod...), de nem vagyok boldog, ha sok barátja volt előttem. Inkább a visszahúzódóbb lányokat szeretem.
2013. nov. 5. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!