Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jogos? Csak így tudna esélyt adni.
Megcsaltam páromat, még a nyáron egyszer. Akkor a kapcsolatunk még elég gyenge volt, utána lett jobb. Ennek ellenére messengeren tartottam vele továbbra is a kapcsolatot, de azóta mégcsak nem is beszéltünk, csak írtunk. Ő nem tudta hogy van barátom. Egy hónapja párom meglátta a legutolsó beszélgetést (miután ellenőrizte a telefonom) azóta -teljesen jogosan- áll a bál. Azóta viszont megírtam a srácnak hogy mi történt, és le is zártuk a dolgot, megbeszéltük hogy nem beszélünk többet.
Páromnak viszont ez kevés. Azt mondja hogy csak úgy tudja velem folytatni (megpróbálni folytatni) ha felhívom messengeren (a száma nincs is meg), és emelt hangnemben helyreteszem, hogy "ne írogasson többet, nem akarok tőle semmit, ezt tartsa tiszteletben!" Ez jogos is lenne, ha írogatna, de mint mondtam ezt letisztáztuk, csak kultúrált hangnemben, értelmes emberek módjára. Nem tudom mit tegyek, én teljesen feleslegesnek érzem ezt, ráadásul abszolút primitívségnek is (barátom szerint kell is hogy megutáljon, hogyha vele vége, akkor se tudjak ehez a másikhoz menni). Mondtam hogy erre nem vagyok hajlandó, ennek semmi értelme, ezt letisztáztuk, lezártuk, nem beszélek vele többet, legyen ez elég. De nem. Azt mondja akkor szakít. Ti mit tennétek? Én se nagyon tudom már mit akarok, ez a folyamatos bizonytalanság, öldöklés teljesen tönkretett lelkileg, rosszabb vagyok már mint egy kamasz, pedig 30 elmúltam. De sokszor úgy érzem hogy ez a kapcsolat már eleve halott, és ha ezt esetleg meg is tenném, akkor később más probléma lenne. (Pl az is baj ha valaki csak barátilag hív fel, hogy mi van velem, otthon vagyok e, vagy ha csak batrátilag beszélek másik férfivel)
Kérlek ne gyertek azzal hogy a megcsalás milyen mocsok dolog, ezt én is tudom, és azt is hogy csoda hogy még szóba áll velem. De nem értem miért kell bunkó módon, primitíven kiosztani azt, aki sosem ártott nekem (nem tudta hogy van barátom, amikor megírtam akkor pedig nagyon normálisan reagált)
szerintem a barátod egy ostoba ember, a helyedben dobnám.
ha érzel a másik srác iránt még valamit, akkor vele legyél inkább.
amúgy mi a szart akar a csávód? a másik srác felfogta, hogy nem akarsz tőle semmit, nem nyomul, ezzel csak magatokat égeted be.
Nem, nem jogos. A pasidnak egyből ki kellett volna vágnia. Engem mindig ledöbbent, hogy mennyi töketlen pasi van.
Az pedig tökéletesen tükrözi az itteni színvonalat, hogy a félrelépő csaj a király, a megcsalt srác pedig gáz.
A környezetemben volt hasonló sztori, ahol a lány csak írt a srácnak, hogy hagyja békén és lelkesen mutogatta a pasijának messengeren. Közben viberen tovább dumáltak... Nos, érthető, hogy miért akar egy messenger beszélgetést. Meggyőzőbb.
"aki sosem ártott nekem" Pont ez a lényeg, hogy neki ártott, még ha tudatlanbul is. Te pedig mindkettejüket átvágtad, megéred a pénzed. Mi alapján várod el, hogy bízzon benned? Még volt képed tartani vele a kapcsolatot utána.
Az pedig tényleg szánalmas, hogy a megcsaló van piedesztálra emelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!