Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jogos hogy valakit megcsalnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos hogy valakit megcsalnak a túlsúlya miatt?

Figyelt kérdés
Szóval a minap összefutottam egy gyerekkori barárnőmmel és észrevettem rajta hogy valami nagyon nem oké.Ugyanis kiderült a párja megcsalta 2 év után de ami még ennél is sokkal durvább az hogy nem kért bocsánatot meg semmi csak kérdőre vonta a barátnőjét hogy mégis mit képzel egy ilyen zsírdisznót ki ne csalna meg, az igényes nők edzenek,te csak arra voltál jó hogy p*nát hajtogassak bármelyik zsírpárnádból, lusta szar vagy stb..hozzáteszem a lány kb 140 kg lehet, ..bár lustának nem mondanám ugyanis 12 órázik , háztartást vezet ..gondolhatjátok teljesen le voltam döbbenve amikor ezt meghallottam ezért megkérdeztem 1-2 fiú haveromat hogy mit gondolnak erről..volt aki azt mondta nagy kofferba jó pakolni de szégyen vele mutatkozni, volt aki szerint ebből a csajból jóllakna fél etiópia stb..ezek után a ti véleményetekre vagyok kiváncsi. Tényleg ekkora gond a túlsúly?Megbocsájtható ez a megcsalás?Szerintem nem, de azért fura hogy mindenki az ellenkezőjét mondja..
2017. nov. 13. 18:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nem
2017. nov. 13. 18:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire undorodik a barátnőjétől, mért jött vele össze? Jobb ha akkor nem is kezd el ismerkedni vele, ha amúgy sem tartja vonzónak.
2017. nov. 13. 18:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem hagyta el? Basszus így megbántani valakit. Én a csaj helyében-amikor a srác azt mondta neki, hogy csak arra volt jó, hogy puncit hajtogasson a zsírpárnáiból- akkorát löktem volna a zsírpárnáimmal rajta, hogy a fal adja a másikat, a lendülettől pedig kirepüljön az ablakon.

Ki kötelezte rá, hogy a csajjal éljen? Isten az égben világosíts meg!

2017. nov. 13. 18:49
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Nem létezik olyan, hogy "jogos megcsalás". Ez a srác pedig egy igazi türhő paraszt. Ha ennyire semmibe nézi a lányt, akkor egyáltalán minek maradt vele? Sokkal korrektebb lett volna még az is, ha megmondja, hogy figyelj, már nem kívánlak, mert nagyon kövér vagy, szakítsunk. Így viszont csak megalázta, és óriási lelki sérüléseket okozott neki. (Abba most ne menjünk bele, hogy mitől van elhízva a lány, mert még ha lusta disznó is, akkor sem érdemli meg ezt a megalázást.)
2017. nov. 13. 18:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyik felet sem értem, hogy miért van ebben a kapcsolatban.

...ha ugye nem kamu az egész :D

2017. nov. 13. 18:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Attól függetlenül, hogy valaki kövér, még megérdemli az őszinteséget.

Azt nyilván nem lehet elvárni, hogy vonzódjon hozzá továbbra is a férje, DE akkor szakítson tisztességesen, és főleg ne rúgjon még egyet a nőbe.

Ha pedig a barátnőd nem az utóbbi 2 évben hízott meg, hanem mindig is kövér lány volt, akkor azt sem értem meg, hogy egyáltalán miért jött vele össze a csávó.

22/N

2017. nov. 13. 18:53
 7/13 A kérdező kommentje:
Bár ez csak egy tipp nem tudom miért jött össze a lánnyal, mivel nem látok a fejébe de a srác 3 éve otthagyta az egyetemet és hébe- hóba dolgozik ráadásul a lány vezette a háztartást is , mosott rá, főzött stb
2017. nov. 13. 18:53
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Az nem jogos ha megcsalják az jogos ha elhagyják vagy össze se jönnek vele. Ettől még nem meglepő hogy megtörtént sajnos.
2017. nov. 13. 18:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Aha, tehát anyuci pici fia. Sokkal jobban járt a lány, hogy megszabadult tőle, még ha ilyen úton-módon is. (Nem azt mondom, lehet, hogy a lány személyiségével is vannak problémák, ami miatt mondjuk elviselhetetlen; nem ismerem. De az hétszentség, hogy ez a srác egy barom.)
2017. nov. 13. 19:01
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Akinek a túlsúly kizáró ok, miért nem szakít?
2017. nov. 13. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!