Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti hogy viselitek, ha megcsalnak titeket?
Egyszer csaltak meg engem, de az exem egyből bevallotta mit tett, elmondta miért tette, elmondta hogy ki volt éhezve a volt párjára mert ő tudott olyat amit én nem. Amikor ment felé nem bánta meg de utólag nagyon, és azért vallotta be mert gondolta hátha megbocsátok neki...
Nem tettem, mai napig nem bocsátottam meg neki, jó beszélni beszélünk mert sok közös dolgot csináltunk együtt meg hát gyerekkorunk óta ismerjük egymást 15 éves korunk óta voltunk egy pár, és 23 évesen szakítottunk tehát a szeretet megvan kettőnk közt de már csak maximum baráti értelembe, de úgy szeretni mint eddig nem fogom tudni mert ezzel a húzásával akkora sebet vágott belém hogy el is véreztem lelkileg. Mocskosul lenyomta az önbizalmam az indokkal amit mondott és ezt nem tudtam másképp kezelni. Egyszerűen elegem lett mert úgy éreztem magam mint egy megunt játékot akit kidobtak, majd kiszedtek a kukából mert mégis kellek. Na ezek után én többet nem kértem az exemtől, mondtam hogy mehet pakolni. Sokáig tartott mire túl tettem magam rajta, azt az érzést nem tudom jobban leírni, de nem kívánom senkinek.
Köszönöm a válaszokat!
Sajnálom, hogy meg kellett tapasztalnotok milyen érzés, ha megcsalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!