Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérett a válásra a dolog, vagy adjak még esélyt?
Szerintem telibe leszarja és téged hibáztat.
Igazából várja hogy vége legyen a dalnak.
Valszeg nem csak ez az egy reszelése volt.
Mindkettő igaz lehet.
Én nem adnék esélyt a helyedben. Akkor elgondolkoznék, ha elmondja magától, de így nem.
Ha ezt eltitkolta, akkor ki tudja, mi van még...
Komoly válasz, azért jó tudni sokra tart.
HA nekem ilyet mondana az asszony biztos az éjszaka közepén kiraknám az utcára pizsamában ebben a hidegben.
Ebből válás lesz.
Nem tudjátok feldolgozni, benned túl sok kérdés és sérelem gyűlik fel, és oda a bizalom.
Soha nem lesz olyan, mint a megcsalás előtt. Csak rosszabb, ahogy telik az idő.
19 év házasság után ne fogadj el tanácsokat olyanoktól, akiknek a 3 hónap komoly kapcsolatot jelent.
Minden kérdésre azt írják, hogy válni kell.
Téged súlyosan megaláztak, jogod van követelni magyarázatot. Ne fogadd el a hárítást. Muszáj megbeszélni. Lehet, hogy vége, de lehet, hogy kapuzárási pánik, kétségbeesés, szégyen áll a háttérben. Amíg nem tudod, nem tudsz döntést hozni a továbbiakról.
19 évet nem dob ki az ember csak úgy.
Mindenképp ki kell beszélni.Kényszerítsd rá, hogy mondja el mikor hogy és miért történt.Fontosak az okok.Fontos, hogy megbánta e.Fontos, hogy te ezek után mit érzel gondolsz majd.
A válást károgók 90%a azt se tudja miről beszél.Mint amikor a gyermektelen osztja az észt a gyereknevelésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!