Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megérett a válásra a dolog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérett a válásra a dolog, vagy adjak még esélyt?

Figyelt kérdés
19 éves házasok vagyunk. A napokban kiderült, hogy a feleségemnek volt egy félrelépése nem is olyan régen. A bizonyítékot nem rejtette el kellően és én véletlenül rá találtam. Amikor megmutattam neki csak annyit mondott, hogy az már régen volt. Azóta sem akar beszélni róla, legalább azt mondaná, hogy ne haragudj, hogy megbántottalak, mert látszik rajtam, hogy szenvedek. A szégyen miatt nem beszél a dologról, vagy csak ennyit érek neki?
2018. febr. 11. 23:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem telibe leszarja és téged hibáztat.

Igazából várja hogy vége legyen a dalnak.

Valszeg nem csak ez az egy reszelése volt.

2018. febr. 11. 23:54
 2/18 anonim ***** válasza:
63%

Mindkettő igaz lehet.

Én nem adnék esélyt a helyedben. Akkor elgondolkoznék, ha elmondja magától, de így nem.

Ha ezt eltitkolta, akkor ki tudja, mi van még...

2018. febr. 11. 23:54
 3/18 anonim ***** válasza:
50%
Add be a valopart neki ne szolj semmit, legyen meglepetes majd amikor a postas hozza az ertesitot :)
2018. febr. 12. 00:18
 4/18 anonim ***** válasza:
55%

Komoly válasz, azért jó tudni sokra tart.

HA nekem ilyet mondana az asszony biztos az éjszaka közepén kiraknám az utcára pizsamában ebben a hidegben.

2018. febr. 12. 03:23
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ebből válás lesz.

Nem tudjátok feldolgozni, benned túl sok kérdés és sérelem gyűlik fel, és oda a bizalom.

Soha nem lesz olyan, mint a megcsalás előtt. Csak rosszabb, ahogy telik az idő.

2018. febr. 12. 05:36
 6/18 anonim ***** válasza:
66%

19 év házasság után ne fogadj el tanácsokat olyanoktól, akiknek a 3 hónap komoly kapcsolatot jelent.

Minden kérdésre azt írják, hogy válni kell.

Téged súlyosan megaláztak, jogod van követelni magyarázatot. Ne fogadd el a hárítást. Muszáj megbeszélni. Lehet, hogy vége, de lehet, hogy kapuzárási pánik, kétségbeesés, szégyen áll a háttérben. Amíg nem tudod, nem tudsz döntést hozni a továbbiakról.

2018. febr. 12. 06:49
 7/18 anonim ***** válasza:
52%

19 évet nem dob ki az ember csak úgy.

Mindenképp ki kell beszélni.Kényszerítsd rá, hogy mondja el mikor hogy és miért történt.Fontosak az okok.Fontos, hogy megbánta e.Fontos, hogy te ezek után mit érzel gondolsz majd.

A válást károgók 90%a azt se tudja miről beszél.Mint amikor a gyermektelen osztja az észt a gyereknevelésről.

2018. febr. 12. 06:54
 8/18 exelant ***** válasza:
Nem tudom ez csak először és csak egyszer fordult e elő a feleségeddel, és mi volt az oka. Nagyon el akarta e csábítani a másik fél,s már maga se tudta mit akar, csak vitte a szél, emiatt kellett egy idő, mire nemet tudott mondani esetleg. Vagy hiányzott neki a ti kapcsolatotokból valami, s ő maga is kereste, akarta ezt, mert veled már a mindennapokban és esetleg az ágyban is (legalábbis az ő oldaláról nézve) eljöttek nagyon a szürke hétköznapok, s valahol máshol akarta ő maga is keresni esetleg az izgalmat, a bizsergést, a kicsit másabb boldogságot. Veled is jó, csak veled töltött el sok boldog évet, ennyi évet nem is oly könnyű már egyik pillanatról a másikra magatok mögé dobni, de ha boldogok akartok lenni megint együtt, beszélgessetek el, neked is meg kell tudnod bocsátani, de meg kell kérdezni, neki mi hiányzott a kapcsolatotokból, miért engedte idáig fajulni a dolgokat, s változtass te is valamit az ő érdekében, mert ha minden úgy marad, akkor ő ismét félreléphet, te hiába bocsátottál meg neki. Ő azt ettől függetlenül nem fogja jobban újra megkapni tőled, mint ami eddig is hiányzott neki a házaséletetekből. Csak ha nagyon nem megy már semmilyen változtatás, illetve a te lelkedet is ha nagyon bántja ez az egyszeri megcsalás is, és úgy érzed ez a lelkedet már időről időre csak bántani fogja, s mérgezni is egyben a kapcsolatotokat, akkor váljatok el. Figyeld őt is egy darabig, ő hogyan viszonyul feléd, s a kapcsolatotok iránt, de te is irányulj úgy felé, hogy neki se legyen többé hiányérzete, ami miatt újra megcsalhat, ezzel egyben a magad lelkének is jót teszel.Szerintem. Ha megcsalt valaki valakit, ott nem csak a megcsaló hibás, hanem az is akit megcsaltak. Valamit a megcsalt fél sem úgy adott meg a megcsalónak a kapcsolatukban, hogy az tökéletes legyen, hiszen akkor a megcsaló félből sem vált volna megcsaló fél, ha a kapcsolat az ő részéről is tökéletesen működött volna, akkor minden rendben működött volna mindkét fél részéről, ha tökéletesen működő, jó párkapcsolatuk lett volna.
2018. febr. 12. 07:14
 9/18 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy 10 éve már csak a gyerek miatt voltunk együtt.( napon jól tanul,ha korábban szétmentünk volna megfelelő háttér nélkül nem lett volna ilyen sikeres) Veszekedés nem volt közöttünk csak az anyagiak hajszolása közben nem szántunk elég időt egymásra és elhidegültünk, már szex sem volt köztünk. Azért érzem igazán hátbatámadásnak mert én minden időmet a családnak szenteltem, hogy minél jöbb legyen az életünk.
2018. febr. 12. 09:28
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező. Utolsó írásod azért sokat elárul. 10 éve csak a gyerek miatt vagytok együtt, szex nincs. Ilyen helyzetben tök egyértelmű, hogy valahol keresni fogja a másik fél azt hogy nőként (is) tekintsenek rá. Ezzel nem hibáztatlak csak vedd észre, hogy ez minden csak nem igazi kapcsolat. Ha egy párkapcsolatban már semmilyen intim kapcsolat nincs de a hűséget elvárjuk az egy igen nagy önbecsapás, megalkuvás, önámítás stb. Szerintem a feleséged (aki szintén nem mert lépni az évek alatt) olyan szintre jutott, hogy már minden mindegy már magyarázkodni sincs kedve. Sodródik az eseményekkel. Én ilyen helyzetben azt gondolom , hogy a válásnál nincs jobb megalkuvás. Illetve lehet így folytatni amíg éltek, élő halottként...
2018. febr. 12. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!