Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy ilyen dolog megcsalás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen dolog megcsalás, vagy ez nem számít így annak?

Figyelt kérdés
Őszintén keresem a választ erre. Ha a barátnőmmel összevesztem és kimondtuk hogy ég veled, én elmentem másik lánnyal (szex stb) után a párommal kibékültem. Tehát nem voltunk együtt amikor történt. Ez így kb 3szor fordult elő a kapcsolatunk alatt. Félek elmondani neki, de nagyon a szívemen viselem a dolgot

2018. febr. 3. 18:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Én úgy gondolom, hogy ha ki is mondtátok, de mindig vissza mentetek egymáshoz az igenis megcsalásnak számít. Vagy mondd el neki és akkor esélyes, hogy elhajt téged a búsba... vagy pedig nagyon mélyen hallgass róla.
2018. febr. 3. 18:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem venném megcsalásként, hiszen azzal, hogy kimondom, hogy valaminek vége, annak tudatában teszem, hogy onnantól kezdve nincs közünk egymáshoz, és bármikor összejöhet mással ő is, én is. Viszont én az őszinteség híve vagyok, így szeretném hallani, ha időközben történt valami, mert rosszabb, ha valamikor valahonnan tudomásomra jut, és kombinálni kezdek mi mikor is volt, és kételkedni kezdek a párom szavaiban, mert titkolózott. Onnantól a bizalom elveszett, és számomra a kapcsolat is.
2018. febr. 3. 18:14
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

szoval 3szor szakitottatok mar?es 3szor ki is bekultetek

gratulalok kerdezo gyorsan talalsz magadnak szexpartnert

ha en megtudnam kib.sznalak mint macskat sz.rni

kb ugynezki azert szakitasz h legyen numera massal is majd visszatancolsz a nodhoz

vagy hogy van ez??

sztem szakitani kellene vegleg

mi ertelme van ennek?

nem nem csaltad meg ez igy tok jo

de dontsd el akkor mi legyen mert akarhanyszor szetmentek

massal mesz hetyegni?

2018. febr. 3. 18:46
 4/11 A kérdező kommentje:
#3 nem azert szakitok hogy legyen massal is. Szokat veszekszunk, es sokszor ugy tunik hogy vegleg vege van. Ilyenkor megyek mashova, hogy enyhitsem a lelki fajdalmam. Nem vagyok egy rossz pasas amugy sem...
2018. febr. 3. 19:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Es nem megyek mindig mashoz, csak ha nagyon komolynak tunik a szakitas, vagy ha epp van egy lany, akit nem birok levakarni magamrol.
2018. febr. 3. 19:22
 6/11 anonim ***** válasza:
68%

ha a baratnod is lefekudt par palival ez ido alatt

neked h esne?tudnal ra ugyanugy nezni?

tudnad ugyanugy kivanni mint eddig?

h tudod par hete lelki tamaszkent mas pasasokkal hempergett?

ez a valasz a kerdesre

sztem is jobb lenne lezarni ezt a kapcsolatot

ez sok jora nem vezet hosszutavon

de ti is tudjatok sztem...

2018. febr. 3. 19:23
 7/11 anonim ***** válasza:
54%

Mi értelme az állandó szakítósdinak? Anyira gáz, ha folyton szakítunk-kibékülönk-szakítunk-kibékülünk megy.

Azt tudjátok, hogy egy probléma megoldása nem mindig a szakítás, ugye? Ráadásul ennyi után már nem is lehet komolyan venni. Vicc amit műveltek, de te tudod...

2018. febr. 3. 19:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha kimondtátok, hogy vége, akkor ez nem megcsalás, hiába jöttetek megint össze. Nem értem azokat, akik szerint ez megcsalás. Miért lenne az? Ha nincsenek együtt, akkor nincsenek kötelezettségeik egymás iránt. De ez csak az én véleményem. L
2018. febr. 3. 21:14
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Minek békültők ki újra,és újra? Nem veszitek észre,hogy egyszerűen nem megy ez nektek?

Ha meg Te ez idő alatt le tudsz feküdni mással teljesen nyugodtan,akkor minek mész vissza?

Biztos nem fogadnálak vissza!

2018. febr. 3. 22:38
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Ez egy taktika is lehet? Hogy félre akarok lépni gyorsan szakítok a bnőmmel és miután kiéltem magam újra összejövök a csajjal.

Volt egy jó estém és minden a régi.

2018. febr. 4. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!