Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek mi a 'legkisebb'...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a 'legkisebb' dolog ami megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Például a flört,titkos chatelések stb.

#megcsalás #árulás #hûtlenség
2017. nov. 20. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Minden olyan tevékenység, amit egyébként a pároddal kéne, hogy csinálj csak!
2017. nov. 20. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
önmagában a chat nem gáz, de onnantól hogy bókolás, szexuális töltetű megjegyzések vannak, nekem onnantól fordul fel a gyomrom. És megundorodom a csajtól
2017. nov. 20. 20:32
 3/7 anonim ***** válasza:
19%
régebben máshol volt a határ, de mivel bizonytalan vagyok a kapcsolatomban, szerintem a csókig elmennék, mielőtt döntenék, hogy a másikat választom-e. ha nem a másikat választanám, jelen helyzetben nem érezném megcsalásnak, szerintem meg tudnám bocsájtani magamnak.
2017. nov. 20. 20:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Pontosan úgy ahogy írod.
2017. nov. 20. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Amit kozosen annak ereztek.

Amig normal modban beszel massal nem zavar , a szexchat mar igen -ahogy a paromat is zavarna ha en szexchatelnek.

2017. nov. 20. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez annyira helyzetfüggő tud lenni.

Ami objektív, és ami minden helyzetben nemcsak megcsalásnak számít nálam, hanem a kapcsolat végét is jelenti, az a szex.

2017. nov. 20. 21:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

1. ha másról ábrándozol, miközben párod van

2. ha mással osztod meg az érzelmi-lelki dolgaidat, amit a pároddal nem

3. ha szavakkal udvarolsz egy másik embernek, mondod ki neki, hogy fontos lett, nem akarod elveszíteni stb.

az mind-mind MEGCSALÁS

nem a dugással kezdődik, hanem azzal, hogy lelkileg-érzelmileg csalod meg a párod...

2017. nov. 20. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!