Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérett a válásra a dolog, vagy adjak még esélyt?
*a válásnál nincs jobb megoldás
2018. febr. 12. 09:45
10.nek igaza van. A feleséged már oda jutott, hogy magyarázkodni sincs kedve, magyarán ..leszarja mi lesz, elváltok vagy nem. Ráadásul nem tudjuk milyen bizonyítékot tálaltál, hogy ez kiderült de az egyszeri alkalmi megcsalásoknak ami csak úgy összejött valahol és mindkét fél tudja, hogy ez csak egy sima szex volt nem igen szokott maradni bizonyítéka. Mindenketten megtartják maguknak és mennek a maguk külön útján. Ha kapcsolatban vannak továbbra is vagy ilyesmi akkor nem biztos, hogy ez egyszeri dolog volt..illetve a testiség lehet, hogy eddig csak egyszer fordult elő de akkor van ott valami érzelmi kapcsolat esetleg. És abból ahogy ő ezt kezeli nem az derül ki, hogy bánja vagy meg szeretné beszélni és menteni a kapcsolatotokat. Ez pedig magáért beszél...ennek valszeg vége. Ezek után folytathatjátok a zombie életet a gyerek stb. miatt azzal a tudattal, hogy előbb utóbb megint félre lép mert neki hiányzik az életéből valami amit már nem tőled vár el( bár akkor már lehet óvatosabb lesz, vagy pont nem) vagy pedig szépen higgadtan belátjátok, hogy ez zátony lett és elváltok, ezzel megadva a másiknak a boldogság lehetőségét valaki mással.
2018. febr. 12. 10:35
13/18 A kérdező kommentje:
Sajnos igazatok van. Az még nehezítette a dolgot, hogy a nejem családjával közös vállalkozásban vagyok, az is összetartotta ezt a rossz kapcsolatot. Korábban én javasoltam neki a párterápiát de azt sem akarta. Nagy tanulság másoknak. Nem szabad az időt húzni és a csodában bízni egy kihűlt házasságban, mert lelkileg nagyon leépül az ember.
HA mindketten akarnátok, túl lehetne lépbi ezen.
Hogy mi romlott el,hogyan 10 éve, mit tegyetek, hogY elkerüljétek, stb
De 10 év páris magány sok
2018. febr. 12. 13:14
15/18 A kérdező kommentje:
Sajnos a csillagjegyeink alapján sem illünk össze és ezt ajánlom minden fiatal figyelmébe. Ő a csillagjegye alapján nehezen mutatja ki és mondja el az érzéseit. Pedig pont ez kellett volna, nem sértődtem volna meg ha a javítani való hibáim és ami bántotta elmondja nekem. Magába fojtotta, amikor kérdeztem mi a baj azt mondta "semmi". Nagyon fontos lett volna, hogy bántó szándék nélkül, de elmondjuk a bajainkat a párunknak. A hallgatás nem megoldás, ez lett belőle. És sajnos van pont ahonnan nincs visszaút. Köszönöm mindenkinek aki írt!
16/18 A kérdező kommentje:
Most beszélgettünk, azt mondja nagyon megbánta és legszívesebben kitörölné az életéből. Az biztos, hogy vége van annak a viszonynak, lehet azért is lett vége mert a bűntudat miatt nem tudott feloldódni.
Őszintének tűnik és amikor meglátom benne a régi énjét még mindig annyira szeretem.
A csillagjegynek semmi köze ahhoz, hogy tudtok-e működtetni egy kapcsolatot, vagy sem.
Egy szex mentes házasságban hűséget elvárni értelmetlen.
Beszéljétek meg, dogozzatok rajta, de ne őt hibáztasd azért mert gyenge voltál lelépni. Te is csak a gyerek miatt vagy vele, ő is csak azért van, együtt alakítottátok ki ezt a vacak helyzetet. Dolgozzatok rajta, vagy váljatok el.
2018. febr. 12. 19:24
18/18 A kérdező kommentje:
Elváltunk. Felesleges minden dolgozás ilyen esetben. Ez a legjobb döntés és minél hamarabb annál jobb.
Kapcsolódó kérdések: