Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó házasságban élő nő miért kereshet barátot- szeretőt magának?
Én nem vagyok híve a megcsalásnak, szerető tartásnak, el is ítélem. Viszont, azt gondolom vannak olyan emberek akiket ez tényleg feltölt, megújít.
Véleményem szerint a szerető keresés helyett, inkább egy olyan szintre kellene eljuttatni a kapcsolatot, ahol mondjuk beleférne egy hármas/négyes szex. Persze ehhez az kell hogy megtanuljuk kezelni a helyzetet, és ne lássunk ebbe többet bele a szextől. Végülis a szeretői viszony is ilyen, csak ebben bevonod a párod is, és neki is lehet benne öröme.
Hagyjuk már ezt a hülyeséget.
Teljesen természetes, hogy 20 év után már unja a banánt. Lehet attól még jó egy házasság, de a szex már uncsi.
2-es vagyok.
Köszönöm a 0%-ot, azért mert leírtam a véleményemet!
Igenis tartom magam hozzá, hogy szeretőt tartani egy utolsó gerinctelen dolog a másik háta mögött, de ha már a társamnak vannak igényei rajtam kívül másra is, akkor igenis megoldás lehet a többes szex akár.
Persze ehhez egy emelt szintű intelligencia kell, ami a nagy átlagnak nincs...
Ez egy olyan kérdés amire korfüggő a válasz.
Természetes,hogy fiatalon, pár év kapcsolat/házasság után is másképp' látja ezt valaki, mint 40-50 évesen, 20-25 év házasság után.
Igen, több évnyi házasság/kapcsolat után feltölt energiával, az újdonság varázsával hat egy új kapcsolat.
Br nem is kell ehhez kapcsolatnak lenni, egy flört, bók, vagy bármi egyéb pasitól eredő bók, közeledés is ilyen pozitív hatással van a nőkre.
Ettől még nem lesz valaki eszeveszetten gerinctelen, ocsmány, sőt, még útszéli...sem.
És ez előfordulhat egy jó házasságban is.
Az a fontos,hogy a másik felet sosem szabad megalázó helyzetbe hozni,tudni kell hol a határ. És persze én sem arra gondolok,hogy X év házasság után már törvényszerű,hogy egyik félrelépés után jöjjön a másik.
Ezért írtam azt,hogy előfordulhat, és nem is kell törvényszerűen ellenállni, csak tudni kell hol a határ.
Most gondolom kapom a minuszokat, de ez a véleményem. És akinek huszonévesen most nem ez, azt megkérdezném negyvenesként is majd erről a kérdésről.
Kutya is a jó dolgában veszik meg.
Egyébként valóban van aki igényli a szeretőt a fix partner mellett, és olyan is ahol az van hazudva jó a kapcsolat, közben mégsem jó.
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Lajos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!